Boende

 • Glen Avon Lodge

  Kapstaden

 • Rhino Post Safari Lodge

  Kruger National Park

  I södra Krugerparken i Mpumalangprovinsen ligger denna prisvärda lodge. Här har du safari på Krugers vägar och spanar efter djur. De fina och välutrustade chaletsen ligger längs en flod där djuren kommer för att dricka.

  Mer information
 • &Beyond Ngala Safari Lodge

  Ngala Private Game Reserve, Timbavati Nature Reserve, Limpopo

  Lodgen: 21 lyxiga chalets med privata verandor som ligger i en skog av mopane. Här finns ett vattenhål dit de vilda djuren gärna kommer. Pool finns. Safari morgon och eftermiddag i öppen safarijeep med professionell guide. S.k. bush walks erbjuds också. Särskilda safariaktiviteter för barn finns. I samma område ligger också &Beyond Ngala Tented Camp. Timbavati gränsar till Krugerparken och är ett djurrikt område.

  Närmsta flygplats: 1 tim med bil från Hoedspruit.

  Prisindikation: Del i dubbelrum/natt 3 900 kr inkl. helpension, viss dryck och två safaris per dag (standard chalet).

  Mer information
 • Bayethe Tented Lodge

  Shamwari Game Reserve, Östra Kapprovinsen

  Väldigt häftig camp i Shamwari, inklämt i en dal med utmärkta möjligheter att spana efter örnar som håller till på bergsväggarna. Härlig safarikänsla på boendet!

  En tältlodge för finsmakaren, 12 rum med väggar av canvas och alla tänkbara bekvämligheter. Safari morgon och eftermiddag i öppen safarijeep och safari till fots erbjuds. Fler utmärkta lodger i Shamwari: Eagles Crag, Long Lee Manor, Villa Lobengula, Sarili och Riverdene. Barnfamiljer väljer helst Riverdene Lodge eller Sarili Lodge där familjesafaris erbjuds. Området är malariafritt och perfekt som start eller avslut på resan längs Garden Route.

  Mer information
 • Kariega Main Lodge

  Kariega Game Reserve, Östra Kapprovinsen

  Lodgen: 21 timrade chalets med privata verandor belägna med milsvid utsikt över landskapet nedanför. Safari morgon och eftermiddag i öppna safarijeepar och safari till fots. En båttur på floden kan sluta på stranden i Kenton-on-Sea om du känner för att spendera några timmar vid havet. Området är malariafritt och en vistelse här blir en utmärkt början eller slut på din resa på Garden Route. Barn är välkomna. Fler favoriter i Kariega Game Reserve är de fyrstjärniga Ukhozi Lodge och River Lodge, den femstjärniga The Homestead och det senaste tillskottet, lyxiga tältcampen Settlers Drift.

  Närmsta flygplats: 1 ½ tim med bil från Port Elizabeth.

  Prisindikation: Del i dubbelrum/natt 2 800 kr inkl. helpension och två safaris per dag (standard chalet).

  Mer information
 • Se fler hotell i Sydafrika

  Se fler hotell i Sydafrika