Boende

 • Lord Charles

  Kapstaden

 • Motswari Game Lodge

  Motswari Private Game Reserve

  Lodgen: 15 rymliga och smakfullt inredda bungalows. Alla har luftkonditionering, takfläkt och myggnät. På lodgen finns en inbjudande pool och ett galleri med afrikansk konst. Safari morgon och eftermiddag i öppen safarijeep med professionell guide. Motswari erbjuder också vandring med guide ”bush walks”. Timbavati gränsar till Krugerparken och djuren vandrar fritt i hela området. Barn från 6 år är välkomna.

  Närmsta flygplats: 1 tim med bil från Hoedspruit.

  Prisindikation: Del i dubbelrum/natt 3 400 kr inkl. helpension, viss dryck, två safaris per dag och Timbavati concession fee (standardrum).

  Mer information
 • Kariega Main Lodge

  Kariega Game Reserve, Östra Kapprovinsen

  Lodgen: 21 timrade chalets med privata verandor belägna med milsvid utsikt över landskapet nedanför. Safari morgon och eftermiddag i öppna safarijeepar och safari till fots. En båttur på floden kan sluta på stranden i Kenton-on-Sea om du känner för att spendera några timmar vid havet. Området är malariafritt och en vistelse här blir en utmärkt början eller slut på din resa på Garden Route. Barn är välkomna. Fler favoriter i Kariega Game Reserve är de fyrstjärniga Ukhozi Lodge och River Lodge, den femstjärniga The Homestead och det senaste tillskottet, lyxiga tältcampen Settlers Drift.

  Närmsta flygplats: 1 ½ tim med bil från Port Elizabeth.

  Prisindikation: Del i dubbelrum/natt 2 800 kr inkl. helpension och två safaris per dag (standard chalet).

  Mer information
 • Robberg House

  Plettenberg Bay

 • Timbavati Safari Lodge

  Kruger National Park

 • Se fler hotell i Sydafrika

  Se fler hotell i Sydafrika