Boende

 • Rhino Post Safari Lodge

  Kruger National Park

  I södra Krugerparken i Mpumalangprovinsen ligger denna prisvärda lodge. Här har du safari på Krugers vägar och spanar efter djur. De fina och välutrustade chaletsen ligger längs en flod där djuren kommer för att dricka.

  Mer information
 • Kariega Main Lodge

  Kariega Game Reserve, Östra Kapprovinsen

  Lodgen: 21 timrade chalets med privata verandor belägna med milsvid utsikt över landskapet nedanför. Safari morgon och eftermiddag i öppna safarijeepar och safari till fots. En båttur på floden kan sluta på stranden i Kenton-on-Sea om du känner för att spendera några timmar vid havet. Området är malariafritt och en vistelse här blir en utmärkt början eller slut på din resa på Garden Route. Barn är välkomna. Fler favoriter i Kariega Game Reserve är de fyrstjärniga Ukhozi Lodge och River Lodge, den femstjärniga The Homestead och det senaste tillskottet, lyxiga tältcampen Settlers Drift.

  Närmsta flygplats: 1 ½ tim med bil från Port Elizabeth.

  Prisindikation: Del i dubbelrum/natt 2 800 kr inkl. helpension och två safaris per dag (standard chalet).

  Mer information
 • &Beyond Phinda Forest Lodge

  &Beyond Phinda Private Game Reserve, KwaZulu Natal

  Lodgen: 16 stora och modernt inredda rum, byggda på styltor och ligger i skogsmiljö. Pool finns. Lodgen ligger i den norra delen av Phinda där naturen består av både sandskog och savann. Safari i öppen safarijeep morgon och eftermiddag. S.k. bush walks erbjuds också. Barn är välkomna och aktiviteter speciellt för dem finns. &Beyond har fler mysiga lodger i Phinda: Vlei Lodge och The Homestead i norr, Zuka Lodge, Mountain Lodge och Rock Lodge i söder. En lodge i norr kombineras med fördel med en lodge i det bergiga söder.

  Närmsta flygplats: 2 tim med bil från Richards Bay, 3 ½ tim med bil från Durban.

  Prisindikation: Del i dubbelrum/natt 4 700 kr inkl. helpension, viss dryck och två safaris per dag (standard chalet).

  Mer information
 • Amakhosi Safari Lodge

  Amakhosi Private Game Reserve, Pongola, KwaZulu Natal

  Lodgen: 8 sviter med privata verandor mot floden samt en villa för fyra personer. Här finns pool. Safari i öppen safarijeep morgon och eftermiddag liksom ”bush walks” med professionella guider. Amakhosi ligger i ett landskap av savann, våtmarker och berg med en varierad flora och fauna som gör safarin extra intressant. Barn är välkomna.

  Närmsta flygplats: 4 tim med bil från Durban.

  Prisindikation: Del i dubbelrum/natt 2 900 kr inkl. helpension och två safaris per dag (river suite).

  Mer information
 • Mabula Game Lodge

  Mabula Private Game Reserve, Sydafrika

 • Se fler hotell i Sydafrika

  Se fler hotell i Sydafrika