Boende

 • Governors’ Camp

  Masai Mara

  Boende passar finsmakaren som värdesätter mycket bra service, professionell personal och unikt läge mitt i vildmarken.

  Governors’ Camp Collection består förutom av Governors’ Camp även av Little Governors’ Camp, Govenors’ Private Camp och Il Moran Camp. Alla ligger inne i Masai Mara Reserve och Governors’ Camp är fem-stjärniga och sedan stiger standarden på de små camperna och Il Moran är den lyxigaste. Lodgen är även känd för att vara basläger för BBC’s ”Big Cat dairy”.

  Mer information
 • Sarova Mara Camp

  Masai Mara

  På en bergssluttning inne i Masai Mara-reservatet ligger denna tältlodge. Här njuter du av safari och fin service.

  Mer information
 • The Heron Portico

  Nairobi

  Trevligt och fräscht mellanklasshotell i Nairobi. En kort bit från centrum nära Statehouse. Trevlig restaurang. Pool, gym och det mesta man kan begära av ett cityhotell.

  Mer information
 • Kongoni Lodge

  Naivasha

  Bo lyxigt nära naturen i Nakuru med en härlig utsikt över Naivashasjön. Ta in storheten av Riftdalens berg och klippformationer samtidigt som du njuter av fantastisk mat på lodgen.

  Personlig mindre lodge med fantastisk utsikt över Naivashasjön. Passar perfekt som bas för turer på sjön, Hells gate National Park eller Nakuru National Park.

  Mer information
 • Southern Palms Beach Resort

  Diani Beach, Ukunda

  Ett utmärkt familjehotell söder om Mombasa på Diani Beach. Kustens största swimmingpool. Man kan bo med både all inclusive eller halvpension. Väldigt prisvärt.

  Mer information
 • Se fler hotell i Kenya

  Se fler hotell i Kenya