<br />
<b>Warning</b>: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>57</b><br />

Erbjudande Zanzibar

KLM börjar flyga direkt till Zanzibar 10 december och vi har tagit fram ett specialerbjudande där man flyger med dem och bor på mycket fina Breezes Beach Club & Spa. Avresedatum 2 gånger i veckan, byte endast i Amsterdam.

Avgångar finns 2 gånger i veckan vilket passar utmärkt för att njuta av 7 eller 10 nätter på Zanzibar. Zanzibar har inga restriktioner idag för inresa och utresa och Breezes är en exklusiv resort som ligger för sig.

Dag 1 – Avresa

Avresa på morgonen med KLM eller annat bra flygbolag. Byte i Amsterdam och vidare med direktflyg till Zanzibar. Ankomst kväll och då möts ni av The Zanzibar Collection för er transfer till Breezes Beach Club & Spa.
Breezes Beach Club & Spa är ett av Zanzibars bästa hotell med en unik design, extra bra mat och en känsla för avkoppling.
Boende 7 nätter i deluxerum inklusive halvpension (frukost och middag).
Breezes Beach Club & Spa

Dag 1-7

7 nätter vid stranden av Indiska Oceanen på Zanzibar. Frukost och middag ingår varje dag. Vill ni bo fler nätter så säg till oss vid bokning så tittar vi på alternativ åt er.

Dag 7

Transfer till flygplatsen och hemresa från Zanzibar på kvällen. Ankomst till Sverige följande förmiddag.

FAKTA
Erbjudande Zanzibar

Prisindikation per person:

Prisexempel per person när ni reser 2 personer med flyg, transfers och 7 nätter:

 • januari-början mars – 21 550:-/person inkl. flygbiljetter och flygskatter

Priser kan variera med tillgång på flygbiljetter. Skillnaden i prisexemplen ovan är just flygbiljettens pris som det ser ut idag, men kontakta oss för exakt pris så gör vi en offert åt er.

I resans pris ingår:

 • Flyg från Sverige med KLM t/r
 • Alla flygskatter
 • Transfer från Zanzibars flygplats till Breezes t/r
 • 7 nätter i deluxerum på Breezes med halvpension på Zanzibar
 • Vi avsätter 300:-/person till Fly Green Fund för att reducera klimatavtrycket vid flygresor

I resans pris ingår inte:

 • Drycker till måltider
 • Personliga utgifter m.m.
 • Pass, visum (USD50 som söks som e-visum för Tanzania), reseförsäkring m.m.
 • Dricks