<br />
<b>Warning</b>: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>57</b><br />

Resa till Kapstaden

Flygresa från Sverige till Kapstaden där ni möts vid ankomst och upplever en vecka i vackra Kapstaden och vindistriktet. God mat, kultur och storstad blandat med natursköna vindistriktet och alla vingårdar

Antal dagar
8 dagar
Pris från
21 000:-

Dag 1

Avresa med flyg från Sverige.

Dag 2 – Kapstaden

Vid ankomsten möts ni av vår samarbetspartner i Sydafrika som kör er till ert hotell. Vi har valt ut ett antal alternativ för boende som vi varmt kan rekommendera och kan även anpassa boendet utifrån era önskemål.
Ett av de hotell vi varmt rekommenderar är Brenwin Guest House. Det har 10 rum och ligger nära stadskärnan och ca 10 minuters promenad från Waterfront.

Ett annat alternativ är Antrim Villa som har 11 rum i afrikansk skandinavisk stil. Antrim Villa är Fair Trade Tourism certifierat och har vunnit ett flertal utmärkelser. Hotellet är en omgjord viktoriansk villa som byggdes i slutet av 1800-talet. Mycket fokus är på design, känsla och hållbarhet.
Vill ni hellre ha ett större hotell kan vi rekommendera Southern Sun Waterfront som har många rum, fin pool och gångavstånd från Waterfront.
Boende 4 nätter inkl. frukost.

Dag 3 – Kapstaden, dagstur med guide

Guidad heldagstur till Cape Point, omgivningarna och Godahoppsudden.
Ni hämtas upp på hotellet 08.30 för en heldag med guide till Godahoppsudden och dess omgivningar. Fantastiska vyer över kusten, pingviner, sälar och Godahoppsudden står på programmet. Ni åker längs kustvägen som är otroligt vacker och stannar till vid Hout Bay innan ni fortsätter mot the Good Hope Nature Reserve. Vid Cape Point kan man se världshaven mötas och titta ut över havet och fantisera om att nästa land söderut är Antarktis. Lunch på restaurang (ej inkluderad). Vidare mot Simons Town – en liten by med flottbas, fiskebåtar, små hus och lugnt tempo och besök till pingvinkolonin vid vackra Boulders Beach. Besök även till Kirstenbosch botaniska trädgård innan ni lämnas på hotellet omkring 17.30.

Dag 4 – Kapstaden

Dag för fria aktiviteter i Kapstaden.

Dag 5 – Kapstaden

Dag för fria aktiviteter i Kapstaden.

Dag 6 – Vindistriktet

Ni hämtas upp på ert hotell och har en guidad resa till det vackra vindistriktet som börjar ca 3-4 mil från Kapstaden. Denna resa tar er genom bergspass och vacker natur till Cape Winelands med besök till vingårdar och vinprovning innan ni lämnas på ert hotell Devon Valley Hotel ca 6km utanför Stellenbosch mitt i vindistriktet.

Dag 7 – Vindistriktet

Dag för fria aktiviteter i vindistriktet.

Dag 8 – Återresa

Ni har större delen av dagen innan ni har transfer till flygplatsen för hemresa på kvällen.

Dag 9 – Hemma

Ankomst Sverige.

Avresa

Avresa
Dagligen
Prel. pris/person:
21 000:-

FAKTA
Resa till Kapstaden

Prisindikation per person:

Med boende på Brenwin Guest House

 • 21 000 kr/person

Med boende på Antrim Villa

 • 22 000 kr/person

Med boende på Southern Sun Waterfront

 • 23 500 kr/person

Prisexempel inklusive flygbiljett från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn t/r och och alla flygskatter. Priser kan variera mycket beroende på platstillgång på flyg så kontakta oss för exakt pris. Prisexemplen här är i vanlig säsong.

I resans pris ingår:

 • Flygbiljetter från Sverige t/r
 • Alla transfers enligt programmet ovan
 • 4 nätter på hotell i Kapstaden inkl. frukost
 • 2 nätter på Devon Valley Hotel inkl. frukost
 • Guidad heldagstur till Cape Point
 • Guidad tur till vindistriktet
 • Agent på plats och 24 timmars service med journummer

I resans pris ingår ej:

 • Personliga utgifter
 • Pass, reseförsäkring, vaccinationer m.m.
 • Dricks

Viktigt: personer som reser med barn till Sydafrika behöver särskilda tillstånd för att visa upp vid inresa. Annars kan man bli nekad ombordstigning på flyget till Sydafrika. Information finns hos oss och skrivs även på den formella bekräftelsen till alla resenärer.