<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>57</b><br />

Mauritius – den perfekta destinationen för en bröllopsresa

På Mauritius finns det många fina lyxhotell och i detta förslag har vi valt ett av dem — Shangri-La´s Le Touessrok Resort & Spa. Hotellet ligger på Mauritius östra kust och har en alldeles egen ö som bara hotellets gäster har tillgång till. Åker man på bröllopsresa vill man ha det allra bästa och här kan vi lova att inget saknas.

Antal dagar
9 dagar
Pris från
34 600:-

Dag 1 Flyg

Ni flyger med reguljärflyg och vi tar alltid fram det flyg som passar er bäst. De flesta bolag flyger över natten och man landar på morgonen.

Dag 2 Ankomst Mauritius

Ni landar på förmiddagen och ni blir mötta av vår representant på flygplatsen och blir visade till er transfer som tar er till östra kusten av ön. (ca 1 tim) Här checkar ni in för 7 nätter på exklusiva Shangri-La´s Le Touessrok Resort & Spa. Vi har valt rumskategorin Deluxe Ocean View suit och det ingår halvpension (frukost och middag). Ni kan välja andra rumskategorier mot tillägg.

<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>242</b><br />

Dag 3-9

Om man tröttnar på att bara ligga på stranden så finns det en hel del annat att göra på denna vackra ö. Det finns flera olika båtturer som man kan följa med på och uppleva det rika marina livet. Dykning och snorkling är nummer ett men att bara åka med och njuta av den vackra kustlinjen går också bra.

<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>242</b><br />

En annan fin dagsutflykt är ”Creole Delights”. Då besöker man först huvudstaden och en fantastisk matmarknad som har allt. Bara att gå runt här och insupa atmosfären är en upplevelse.

Färden går vidare in i landet och till en liten gård. Här kommer man hem till Marie-Michelle som bjuder på hemlagad creolsk mat på sin veranda. Efter maten får man gärna prova rom som är smaksatt med massor av olika smaker såsom ingefära, ananas, passion, vanilj m.m.

Dag 9 Hemresa

Dags att checka ut och åka hem från paradiset för den här gången. Transfer till flygplatsen och sedan flyg hem.

Dag 10

Hemma igen.

Boende

Avresa

Avresa
Dagligen
Prel. pris/person:
34 600:-

FAKTA
Mauritius – den perfekta destinationen för en bröllopsresa

Prisindikation per person:

34 600kr min 2 pers. varav flygskatter ca 3 400kr

I resans pris ingår:

  • Alla flygbiljetter
  • Alla flygskatter ca 3 400kr
  • Transfer från och till flygplatsen
  • 7 nätter i Deluxe Ocean View Suite (Halvpension)
  • 24 timmars service under resan
  • Agent på plats och journummer

I resans pris ingår inte:

Dryck, dricks samt egna utflykter.

Inkvartering:

7n Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa [star nr=5]

Pass/Visum:

Passet måste vara giltigt i 6 mån. efter vistelsen.

Denna resa passar:

Par, familjer och goda vänner som reser tillsammans.