<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>57</b><br />

Kryssning i Seychellerna

Åk på kryssning runt Seychellernas gröna, sköna öar med bekväma M/Y Pegasus. Vi gör strandhugg på Curieuse, Cousin, Aride, Praslin, La Digue och Moyenne och får uppleva täta mangroveskogar, lummiga nationalparker med endemiska djur och växter. Underbara vita stränder och snorkling i kristallklart vatten. Njut av allt det vackra med bekvämligheten att inte behöva checka in och ut.

Antal dagar
8 dagar
Pris från
31 100:-

Dag 1

Avresa från Sverige.

Dag 2 Transfer från flygplatsen och ombordstigning på M/Y Pegasus under eftermiddagen

Din kryssning i Seychellerna börjar med att lämna huvudstaden Victoria och vi ankrar för natten utanför den närliggande ön St. Anne. Välkomst middag.

Dag 3 Curieuse

Curieuse var en gång i tiden koloni för spetälska. Idag är det en nationalpark och vi får en rundvandring med lokal guide bland mangroven och hoppas bl.a. få se landsköldpaddor.

Efteråt serveras en barbecue på stranden och eftermiddagen ägnas åt bad och avkoppling.

Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 4 Cousin och Praslin

På Cousin häckar en kvarts miljon fåglar och på stränderna lägger vattensköldpaddorna sina ägg. Här finns ett fågelreservat som drivs av Bird Life International och den som vill följer med på en guidad tur. Under eftermiddagen når vi ön Praslin och ankrar utanför Anse Lazio som av många anses vara en av världens vackraste stränder. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 5 Aride och St. Pierre

Aride har en tät vegetation, endemiska växter och fåglar. Ö-turen tar oss upp på öns topp med en magnifik utsikt. Under eftermiddagen snorklar och badar vi utanför den lilla ön St. Pierre innan vi ankrar för natten i Baie St. Anne, Praslin. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 6 Praslin

Passa på att besöka det berömda naturreservatet och världsarvet Vallée de Mai. Här växer bl.a. dubbelkokosnöten Coco de Mer och håll utkik efter den svarta papegojan som bara finns här. Gott om tid för sköna bad och snorkling under eftermiddagen. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 7 Felicite och La Digue

Vi kommer till Felicite som är obebodd och här snorklar vi en stund (väderberoende). Efter lunch fortsätter vi till La Digue, denna charmiga och lugna ö, där bästa sättet att ta sig runt är till fots, på cykel eller i oxkärra. Missa inte ett besök på stranden Source d’Argent som sägs vara den mest fotograferade stranden i världen. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 8 Moyenne och Mahé

Vi gör ett stopp på lilla ön Moyenne för ett sista dopp i havet, en kort ö-tur och en barbecue-lunch på stranden. Vi äter avskedsmiddag – Captain’s dinner, efter det går vi ombord och vi kryssar tillbaka mot hamnen i Victoria där vi lägger ankare över natten.

Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 9 Avstigning under morgonen

Transfer till flyg hem eller stanna några extra dagar på Mahé. Pris kan tas fram på begäran.

Frukost ingår.

Dag 10

Hemkomst till Sverige.

Avresa

Avresa
Kontakta oss
Prel. pris/person:
31 100:-

FAKTA
Kryssning i Seychellerna

Prisindikation per person:

31 100 kr min. 2 pers. i hyttkategori C (huvuddäck)
37 200 kr min. 2 pers. i hyttkategori A (huvud- och övre däck)

Barn under 17 år i extra bädd i hyttkategori A betalar ca 50 %.

I resans pris ingår:

Flyg från Skandinavien,transfers t/r hamnen flygplatsen. Flygskatter ca 3 000 kr, Engelsktalande personal ombord, hamnavgifter, måltider enligt program och boende i delad hytt.

I resans pris ingår inte:

Dryck, dricks, utflykterna betalas på plats.

Inkvartering:

7 nätter ombord på fartyget.

Pass/visum:

Passet måste vara giltigt i 6 mån. efter vistelsen.

Avresor:

3 gånger per månad. Hör med oss.

Fartygsfakta:

Fartyg: M/Y Pegasus.
Byggår: 1990, renoverat 2012.
Rederi: Variety Cruises.
Längd: 45 m.
Antal däck: 4.
Antal passagerare: 49.
Antal besättning: 16-18.

Helpension ombord.
Utflykterna betalas på plats.

Kombinera gärna med:

Safari i Kenya, andra öar som t.ex. korallöarna Denis eller Bird.

Denna resa passar:

Resenärer i alla åldrar. För smekmånadspar finns rabatt.