<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>57</b><br />

Barfotalyx på Zanzibar

Sagolika barfotalyx på Zanzibar för vännerna! Njut av vita stränder, underbar service och mat samt tropiska nätter och varmt hav vid Tanzanias kust.

Att bada, snorkla och njuta av de vita, finkorniga sandstränderna är huvudsysselsättningen här. De härliga stränderna, de exotiska träden och den tropiska vegetationen är förtrollande. Temperaturen i havet ligger alltid mellan 25 och 33 grader varmt. Här upplever du den levande historien, den fascinerande kulturen och den avkopplande, lugna miljön. Tempot är avslappnat, eller ”pole pole” som man säger här och på vissa platser känns det som tiden stått still. Under de varma tropiska kvällarna njuter du av god mat och dryck. Under dagarna njuter ni av poolen om tidvattnet är lågt. Det här är riktig barfotalyx på Zanzibar.

Detta erbjudande bygger på att 12 personer som känner varandra reser tillsammans för hela The Palms är reserverat för er privata räkning under 7 nätter.

Dag 1

Avresa med flyg från Sverige för er resa med barfotalyx på Zanzibar.
Vi bokar gärna ert flyg, pris på begäran.

Dag 2

Ankomst till Zanzibar. Efter pass, visum och tullformaliteter möts ni i ankomsthallen av er transferchaufför med en skylt med ert namn på.

Ni åker i ca 1 timme tvärs över ön till östkusten och checkar in på ert boende för 7 nätter.

The Palms Resort är uppbokat för de kommande 7 nätterna för ert privata bruk och personalen gör sitt allra bästa för att göra er vistelse till ett oförglömligt minne.

Dag 3 – 8

Dagar att umgås, njuta av stranden och Indiska Oceanens turkosa vatten. För den som vill vara aktiv finns alla möjligheter, utflykter som snorkelturer, segling, djuphavsfiske, delfinskådning, Jozani-skogen, kryddturer och sightseeingturer i gamla Stone Town finns att enkelt boka i resortens reception.

Dag 9

Dags att ta farväl till paradiset och transferbilen hämtar er i god tid för avresa hem från Zanzibars flygplats.

Dag 10

Hemkomst till Sverige.

 

FAKTA
Barfotalyx på Zanzibar

Prisindikation per person:

Pris per person när 12 personer reser tillsammans:
21 375 kr

I resans pris ingår:

  • Flygplatstransfers på Zanzibar
  • 7 nätter privat förfogande av The Palms Resort
  • Samtliga måltider och drycker
  • Maximum 12 gäster boende i dubbelrum

I resans pris ingår inte:

  • Flyg
  • Champagne
  • Årgångsviner, single malt etc
  • Egna utgifter som ex dricks