<br />
<b>Warning</b>: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>35</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/templates/content-single-trips.php</b> on line <b>57</b><br />

Barfotalyx på Zanzibar

Sagolik barfotalyx på Zanzibar när ni reserverar exklusiva The Palms för er själva. Detta pris bygger på att ni reser 12 personer tillsammans. Njut av The Palms, underbar service och mat samt tropiska nätter och varmt hav vid Tanzanias kust.

The Palms är exklusiva villor med härlig design, egen plungepool och hög servicenivå. Att bada, snorkla och njuta av de vita, finkorniga sandstränderna är huvudsysselsättningen här. De härliga stränderna, de exotiska träden och den tropiska vegetationen är förtrollande. Temperaturen i havet ligger alltid mellan 25 och 33 grader varmt. Här upplever du den levande historien, den fascinerande kulturen och den avkopplande, lugna miljön. Tempot är avslappnat, eller ”pole pole” som man säger här och på vissa platser känns det som tiden stått still. Under de varma tropiska kvällarna njuter du av god mat och dryck. Under dagarna njuter ni av poolen om tidvattnet är lågt.

Dag 1

Avresa med flyg från Sverige för er resa med barfotalyx på Zanzibar. Vi bokar gärna ert flyg då vi har särskilda paketpriser både i economy och i business.

Dag 2

Ankomst till Zanzibar. Ni möts vid ankomst och reser mot östra kusten som tar ca 1 timme.
The Palms Resort är uppbokat exklusivt för er de kommande 7 nätterna med boende i egna villor och en personal som gör er vistelse till ett oförglömligt minne.

Dagar att umgås, njuta av stranden och Indiska Oceanens turkosa vatten. För den som vill vara aktiv finns alla möjligheter, utflykter som snorkelturer, segling, djuphavsfiske, delfinskådning, Jozaniskogen, kryddturer och sightseeingturer i gamla Stone Town finns att enkelt boka i resortens reception.

Dag 9

Dags att ta farväl till paradiset och transferbilen hämtar er i god tid för avresa hem från Zanzibars flygplats.

Dag 10

Hemkomst till Sverige.

FAKTA
Barfotalyx på Zanzibar

Prisindikation per person

Pris per person när 12 personer reser tillsammans:
25 800 kr

I resans pris ingår

 • Flygplatstransfers på Zanzibar
 • 7 nätter privat förfogande av The Palms Resort
 • Måltider och drycker (ej champagne, särskilda drycker)

I resans pris ingår ej t.ex.

 • Flyg från Sverige t/r
 • Personliga utgifter
 • Pass, reseförsäkring m.m.
 • Visum (USD50 för Tanzania)
 • Särskilda drycker och sorter, champagne, årgångsviner, single malt och liknande
 • Dricks