Vi vill att du ska känna dig trygg när du bokar resa med oss. Därför omfattas alla våra resor och arrangemang av paketreselagen och resegarantilagen. Utöver medlemskap i SRF, Svenska Resebranschföreningen, och IATA, Internationella flygfederationen, har vi en AAA-rating. Det innebär att vi har den absolut högsta kreditvärdigheten i branschen.

När du hittat en resa som faller dig i smaken, eller skapat din egen, skickar du en bokningsförfrågan till oss. Så fort vi bekräftat din förfrågan kan vi garantera att resan blir av. Skulle en resa vara fullbokad försöker vi alltid hitta ett likvärdigt alternativ.

Som researrangör har vi ett socialt ansvar och fokus på hållbart resande. 10 november 2021 blev vi genom vårt huvudföretag Tranås Resebyrå första resebyrån i norra Europa att aktivt samarbeta med Air France-KLM för att öka produktionen av hållbart flygbränsle som reducerar CO2 utsläpp med 75%. Utöver det stödjer vi och varje resenär Fly Green Fund. Vi stödjer även projekt som Thembalitsha i Sydafrika och New Hope i Kenya.

Du kan läsa mer om vårt engagemang här: tourafrica.se/miljoarbete-och-socialt-engagemang

Tour Africa

Afrikas nationalparker med sitt helt unika djur- och naturliv är helt beroende av turism på ett ekoturistiskt sätt. För att minska klimatavtrycket för våra safaris har vi valt att vara proaktiva och varje resenär som reser med Tour Africa bidrar med sin resa till att stödja ett projekt för fossilfritt flygbränsle genom Fly Green Fund.
Tour Africa bokar safaris för små grupper som påverkar miljön på minimalt sätt. Vi använder lokala leverantörer och därmed gynnas det lokala samhället. Vi har i många år genom vårt huvudföretag Tranås Resebyrå AB stöttat projekt som Thembalitsha i Sydafrika och New Hope.