Vi vill att du ska känna dig trygg när du bokar resa med oss. Därför omfattas alla våra resor och arrangemang av paketreselagen och resegarantilagen. Utöver medlemskap i SRF, Svenska Resebyråföreningen, och IATA, Internationella flygfederationen, har vi en AAA-rating. Det innebär att vi har den absolut högsta kreditvärdigheten i branschen.

När du hittat en resa som faller dig i smaken, eller skapat din egen, skickar du en bokningsförfrågan till oss. Så fort vi bekräftat din förfrågan kan vi garantera att resan blir av. Skulle en resa vara fullbokad försöker vi alltid hitta ett likvärdigt alternativ.

Som researrangör har vi ett socialt ansvar. Därför samarbetar vi med flera organisationer och föreningar som Fly Green Fund där vi är proaktiva för att reducera klimatavtrycket, Thembalitsha i Sydafrika, New Hope, Kipara Golf Charity i Kenya och WWF.

Du kan läsa mer om vårt engagemang här: tourafrica.se/miljoarbete-och-socialt-engagemang

Tour Africa

Afrikas nationalparker med sitt helt unika djur- och naturliv är helt beroende av turism på ett ekoturistiskt sätt. För att minska klimatavtrycket för våra safaris har vi valt att vara proaktiva och varje resenär som reser med Tour Africa bidrar med sin resa till att stödja ett projekt för fossilfritt flygbränsle genom Fly Green Fund.
Tour Africa bokar safaris för små grupper som påverkar miljön på minimalt sätt. Vi använder lokala leverantörer och därmed gynnas det lokala samhället. Vi har i många år genom vårt huvudföretag Tranås Resebyrå AB stöttat projekt som Thembalitsha i Sydafrika och New Hope.