Vi har på vår hemsida flera exempel på bra resor till Afrika, men du har alltid möjligheten att skräddarsy din egen. Vi kallar det All Exclusive och det ger dig nästintill obegränsade möjligheter.Vi har resor för alla, men vänder oss främst till dig som vill resa mer självständigt, oavsett om du vill spendera tiden på stranden, i naturen eller i en jeep på savannen.

Alla resor, boenden och transporter håller hög kvalitet. Vår ambition är att arbeta med lokala aktörer i största möjliga mån, vilket alltid borgar för en riktigt genuin upplevelse.

Som researrangör till just Afrika har vi ett socialt ansvar. Därför samarbetar vi med en mängd organisationer och föreningar, bland annat FFTSA, Fair Trade in Tourism South Africa där vi är medlemmar. Vi arbetar även mycket med sponsring av olika projekt, bland annat en HIV-klinik och ett fotbollslag med pojkar från kåkstäderna.

Utöver medlemskap i SRF, Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen, och IATA, Internationella flygfederationen, har vi sedan 1992 haft AAA-rating. Det innebär att vi har den högsta kreditvärdigheten i branschen. Vi har självklart även ställt resegaranti till kammarkollegiet. Alla våra resor och arrangemang omfattas av paketreselagen.

Tour Africa ingår i Tranås Resebyrå AB, som grundades 1979 och är ett svenskt, privatägt och oberoende företag med hemvist i Tranås. Ägare är Anders Lindén och Kenneth Wigren.

I Tranås Resebyrå ingår även:

Anderson’s African Adventures – www.andersons.se

AnsgarResor – www.ansgarresor.se

Exodus Resor – www.exodusresor.se

Klosterresor – www.klosterresor.se