<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>29</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>38</b><br />

Mana Pools National Park

Zambezi Expeditions

De legendariska Mana Pools är känd för sina vilda flodslätter och magnifik utsikt över floden Zambezi, med Zambezi Escarpment i Zambia som en dramatisk bakgrund till landskapet. Floden ståtar med några av Afrikas mest fantastiska tigerfiske och äventyrskanotsafari, vilket skapar den perfekta kombinationen av skönhet och nöje och gör denna världsarvslista till en nationalpark som måste besöka.

Zambezi Expeditions erbjuder ett av de bästa sätten att uppleva Mana Pools på stranden av den mäktiga Zambezifloden. Det 12-bädds lyxiga mobila lägret består av 6 tvillingsängar mini-meru stil tält med eget badrum inklusive toaletter och al fresco skopduschar, lägret ger lyx camping en ny definition på grund av dess enkla men eleganta och bekväma möbler. Ett läger med 6 bäddar bestående av tre tält kan inrättas för en enda grupp på särskild begäran.

Lägret har minst två nätter för minst två personer och är den perfekta kombinationen att inkludera med Kanga Camp för en övergripande flod- och inlandsupplevelse.
Aktiviteter inkluderar spelenheter, vandringssafari, kanotsafari, fiske och fågelskådning.

Game Drives

En av de viktigaste höjdpunkterna är en spelresa längs flodslätten i en öppen 4 x 4 Land Cruiser som tar dig in i hjärtat av en Afrikas dröm som överflödar av kontinentens unika djur — eland, elefant, afrikanska vilda hundar, vattenbuck, stora flockar med buffel, kudu, lejon och leopard.

Walking Safaris

Ta en promenad i naturen och träffa vilda djur på nära håll med Zambezi Expeditions Game Walks. Tillsammans med en av våra professionella och välutbildade fältguider, utforska stranden av floden Zambezi till fots.

Canoeing Safaris

Zamebzi Expeditions ligger vid stranden av den mäktiga floden Zambezi och erbjuder kanotsafari. Tillsammans med en av våra professionella guider är en kanotresa lika spännande som det låter med möjligheter att komma nära några av Afrikas vilda djur medan sakta marschera ner Zambezi. Elefanter, flodhästar och krokodiler är vanliga iakttagelser. I slutet av kanotsafari möts du av en av våra spelfordon och överförs tillbaka till lägret i tid för en eftermiddag siesta.

Fishing

Zambezifloden är känd för några av de bästa tigerfiskeställen i Afrika. Det långsamma flödet av Zambezi möjliggör bra fångst- och släpptigerfiske och våra guider finns på plats för att hjälpa till med lite tidig morgon eller eftermiddag fiske.

Om boendet

Faciliteter på Stället

Möjlighet till Batteriladdning, Gemensamma Måltider, Miljövänlig, Tvättservice (Kostnadsfritt), Privat Fordon Tillgängligt

Rumsfaciliteter

På rummet, Tvättservice (Kostnadsfritt), Lounge, Myggnät, Utomhusdusch, Dusch, Te / Kaffe

Tjänster

Skytteltrafik från Flyplatsen (Kostnadsfritt)