<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>29</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>38</b><br />

Matusadona National Park

Changa Safari Camp

Changa Safari Camp ligger vid stranden av sjön Kariba, med utsikt över Matusadona, och är en plats som fångar essensen av naturlig skönhet, med lugn, avskildhet och en ovanlig blandning av landskap. Det grundades av ett team som delar en passion för det vilda och det magnifika afrikanska djurlivet, och närheten till naturen och den sanna vildmarken är oöverträffad.

Här finner ni er själva i vördnad över de majestätiska och milda elefanter som ni delar landet med. Changas gästfrihet är varm, välkomnande och personlig, och teamet kommer att vara glada att lära känna dig och se till att du får ut det mesta av din safariupplevelse.

Detta rika vildmarksområde erbjuder exceptionella speldrivenheter samt promenader och fiske safari, allt i sällskap med välutbildade professionella guider. Friska populationer av rovdjur, inklusive lejon, leopard, hyena och gepard samt elefant, buffel och antilop ofta strandlinjen. Flodhästar och krokodiler är rikliga i det kalla vattnet. Fågellivet är produktivt och 350 arter har identifierats i området.

Game Drives

En lugn bilresa i ett öppet safarifordon är ett perfekt sätt att upptäcka området, och ger en möjlighet att se ett bredare utbud av spel och landskap när du täcker mycket mer mark än på en spelpromenad. Tillsammans med din guide är en spelenhet ett härligt sätt att tillbringa morgonen.

Walking Safaris

Förmodligen det bästa sättet att uppleva och känna kontakten med den afrikanska busken. Våra professionella guider har en grundlig kunskap om området och, tillsammans med dem, kan du uppleva Matusadona “som bäst”. Promenader utförs tidigt på morgonen och sena eftermiddagar för din komfort.

Bird Watching

Klättra ombord på vår pontonbåt och tillsammans med vår guide kan du utforska de många vikar och flodvikar där fågellivet är produktivt och elefanter och antilop finns i överflöd.

Sanyati Gorge Trip

En kort båttur över sjön tar dig till den natursköna Sanyati-ravinen, där du kan slingra dig lugnt genom de branta klipporna upp till 10 km. Sanyati-ravinen är både orörd och ostörd med ett överflöd av fågelliv, tillfällig observation av antilop och bra fiske. Glöm inte kameran och kikaren för den här aktiviteten eftersom det dramatiska landskapet kommer att göra dig mållös.

Boat Safaris

Koppla av och njut av en av Karibas mest populära aktiviteter och en favorit på Changa. Om du är intresserad av fågelskådning är vår båtkryssning perfekt för dig eftersom den ger en annan utsiktspunkt för att komma nära och personliga till många fågelarter. Medan du driver längs stranden av sjön kommer du också att stöta på några stora djurliv iakttagelser i deras fridfulla omgivningar.

Finns det något bättre sätt att avsluta din dag i Kariba, än att lyssna på ljudet av flodhäst omkring dig och bevittna en oförglömlig solnedgång på sjön.

 

Om boendet

Faciliteter på Stället

bevakning dygnet runt, Bar, Möjlighet till Batteriladdning, Gemensamma Måltider, Miljövänlig, Tillgång till Internet (Kostnadsfri), Tvättservice (Tillgängligt), Bassäng, Privat Fordon Tillgängligt, Restaurant

Rumsfaciliteter

Balkong / Uteplats, Bad, Eluttag, På rummet, Fläkt, Hårtork, Lounge, Utomhusdusch, Dusch, Veranda

Tjänster

Barnpassningstjänst