<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>29</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>38</b><br />

Hwange National Park

Bomani Tented Lodge

Denna bekväma lodge ligger i ett avlägset hörn av Hwange National Park. Reservatet på 5000 hektar är känd för sina imponerande elefantflockar och andra djurarter.

Bomani Tented Lodge är byggd med utsikt över Bomani Pan. Njut av frukosten här medan du tittar på sebror och gnuer som betar eller sippa på en sundowner medan giraffer och elefanter njuter av dagens sista solstrålar.

Vare sig man åker på gamedrive i nationalparken eller en guidad vandring i Bomani Tented Lodge’s privata område så kommer man inte att bli besviken, landskapet är spektakulärt med ett stort utbud av vilda djur och växter.

Safariturer

Traditionella öppna safaribilar med erfarna guider.
Morgon gamedrive med kaffe, te och tilltugg. Eftermiddags gamedrive med dryck och tilltugg.
Landcruisers med plats upp till nio personer och Land Rovers med plats upp till sju personer.

Safarivandringar

Genomförs med en erfaren professionell guide.
Vanligtvis under morgonen.
Perfekt för fotografering.

Nattgamedrives

Kvällsgamedrives inom Bomani Tented Lodge’s private område för att se vilda djur särskilt nattdjur.
Vanligtvis sker dessa när man återvänt från eftermiddagsaktiviteten eller efter middag, särskilt när man hör lejon ryta i närheten.

Viltskådningsgömslen

För de riktigt fotointresserade har vi gömslen vid några av våra vattenhål som är idealiska för djurfotografering.

Dagliga ridturer

De öppna gräsmarkerna i Ngamo runt Camelthorn och Bomani Tented Lodge’s är bland de mest natursköna områdena i Hwange. Landskapet ändras dramatiskt mellan de kalla torra vintrarna och varma fuktiga somrarna. Detta gör det till ett speciellt landskap som gjort för att rida och det finns flera alternativ för ridning med olika svårighetsgrader. Det är en viktbegränsning på 90 kg och ej för barn under 16 år, men barn över 7 år är tillåtna på Beginner Bush Experience.

Alla turer leds utav erfarna och kvalificerade guider. Takten bestäms utifrån säkerhet och terräng och är mestadels i ganska snabbt och stadigt tempo. Takten skräddarsys också utefter deltagarnas erfarenhet. Om möjligt går det att galoppera i de områden som är öppna. Vanligtvis finns det plats för två till fyra deltagare med paus för att både hästar och deltagare ska få vila. Vi erbjuder en tur för nybörjare och fyra turer för medel och avancerad nivå.

Beginner Bush Experience: En timmes utflykt, nybörjare och barn över 7 år. Ca 675 kr per person.

Hippo Sunrise: Tre timmars utflykt, avancerad nivå. Ca 1000 kr per person.

Cultural Immersion Ride: Ca fem timmars utflykt, medelnivå, till en lokal by för att uppleva det dagliga livet i byn. Ca 1300 kr per person.

Sundowner Ride: Två timmars utflykt, medelnivå. Ca 1000 kr per person.

Full Day Safari Ride: Åtta timmars utflykt, avancerad nivå. Ca 1550 kr per person.

Om boendet

Faciliteter på Stället

Bar, Möjlighet till Batteriladdning, Gemensamma Måltider, Tillgång till Internet (Kostnadsfri), Tvättservice (Kostnadsfritt), Malaria Free, Meal on Request, Wifi, Bassäng, Privat Fordon Tillgängligt

Rumsfaciliteter

Balkong / Uteplats, Complimentary Wi-Fi, Eluttag, På rummet, Fläkt, Tvättservice (Kostnadsfritt), Lounge, Myggnät, Djup Badplats, Kassaskåö, Dusch, Te / Kaffe, Veranda

Saddlebill Tent

De fem Saddlebill-tälten ligger på träplattformar som erbjuder en otrolig utsikt över öppna gräsängarna. Varje tält har el genom en generator, varmvatten och eget badrum.

Spurwing Tent

Dessa fyra rymliga tält är uppbyggda på marknivå, har el genom generator, varmvatten och eget badrum. Alla har egen veranda med utsikt över vattenhålet.

Sable Suite

Sable Suite är familjesviten på Bomani Tented Lodge som står bland Camelthorneträd och en bit bort från resten av lodgen. Sable Suiten har utsikt över Ngamoslätterna där man kan se djuren rör sig för att dricka vatten från den närliggande Bomani Pan.

Sviten består av två stora sovrum båda med eget badrum som både har badkar och utomhusdusch. Vardagsrum och matsal finns också. Sviten rymmer upp till sex personer, ytterligare två extrasängar kan placeras i vardagsrummet.

Thatched Bungalow

Denna chalet är elegant möblerad och lyxig med eget badrum, varmvatten och el från generator. En egen privat veranda som ger en nära utsikt av vattenhålet och ligger närmast huvudlodgen.