<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>29</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>38</b><br />

Queen Elizabeth National Park, Uganda

Ishasha Wilderness Camp

Ishasha Wilderness Camp ligger i södra delen av Queen Elizabeth National Park vid Ntungwefloden.

Det är en idyllisk plats för besökare som verkligen gillar vildmarken. Denna exklusiva camp erbjuder kvalitetsboende och god service i ett område känt för dess trädklättrande lejon som ofta kan ses ligga vilande i de stora fikonträden i området.

Var och en av de tio rymliga canvastälten ligger i skogsområde invid floden. Alla inredda med eget badrum med rinnande vatten, vildmarksdusch och miljövänlig toalett. Som att campa men med mer comfort.

Faciliteter på campen är en lounge/ matsal som ligger under ett grästak där det finns utrymme för att avnjuta en god måltid eller för att läsa en bok, spela brädspel och koppla av vid öppna elden med sundowners och dela dagens erfarenheter. Måltiderna som serveras är av lokala råvaror och är en blandning av internationellt och lokalt kök. Baren har ett urval av lokala och importerade drycker.

Om boendet

Faciliteter på Stället

Miljövänlig, Tillgång till Internet (Kostnadsfri), Tvättservice (Tillgängligt)

Rumsfaciliteter

På rummet, Myggnät, Dusch