<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>29</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>38</b><br />

Kariega Game Reserve, Östra Kapprovinsen

Kariega Main Lodge

Kariega Main Lodge är en perfekt bas för en familjesafari, den här stora fem reserven är också gratis för Malaris

Lodgen: 21 timrade chalets med privata verandor belägna med milsvid utsikt över landskapet nedanför. Safari morgon och eftermiddag i öppna safarijeepar och safari till fots. En båttur på floden kan sluta på stranden i Kenton-on-Sea om du känner för att spendera några timmar vid havet. Området är malariafritt och en vistelse här blir en utmärkt början eller slut på din resa på Garden Route. Barn är välkomna. Fler favoriter i Kariega Game Reserve är de fyrstjärniga Ukhozi Lodge och River Lodge, den femstjärniga The Homestead och det senaste tillskottet, lyxiga tältcampen Settlers Drift.

Närmsta flygplats: 1 ½ tim med bil från Port Elizabeth.

Prisindikation: Del i dubbelrum/natt 2 800 kr inkl. helpension och två safaris per dag (standard chalet).

 

Om boendet

Rumstyper:

Main Lodge chalets består av 21 st stugor. Varje stuga är utrustade med privat veranda (vissa med privata pooler) med fantastisk utsikt över Kariega floden.

Alla stugor har luftkonditionering, sovrum, öppen spis och TV.

 

 

Faciliteter på Stället

bevakning dygnet runt, Bar, Konferensecenter, Gym, Barnklubb, Malaria Free, Wifi, Bassäng, Restaurant, Secure Parking, Spa

Rumsfaciliteter

Luftkonditionering, Balkong / Uteplats, Handikappsrum, På rummet, Fläkt, Eldstad, Kylskåp, Hårtork, Element, Lounge, Privat bassäng / Jacuzzi, Parabol- / Kabelteve, Dusch, Te / Kaffe, TV, Veranda

Tjänster

Barnpassningstjänst, Kreditkort

Game Drives

Varje dag anordnas 2 safariturer i öppna Landrovers och den första turen börjar tidig morgon när det fortfarande är lite kyligt och djuren är aktiva. Här finner ni många fågelarter, antiloper, apor och möjligheten att se lejon, leopard, elefant, noshörning och buffel från de Big Five är inte helt ovanligt. Lunch och vila på lodgen under dagen och sedan på eftermiddagen åker vi ut igen.

River Cruises

Njut av en tidig morgon med båtkryssning på Kariega-floden ombord på Kariega Queen. En tur genom utsökt landskap och förtrollande fågelliv.

Walking Safaris

På Kariega Game Reserve finns det ett antal vandringsleder som gästerna kan njuta av en promenad med en professionell ranger. Upplev en guidad safari promenad där ni får njuta de afrikanska vilda djuren och fåglarna till fots.

Fishing

Hem till två rikliga floder – Kariega och Bushman floden. Kariega floden är en utmärkt plats för fiske.

Health Spa

Kariega Wellness Centre är ett utmärkt Spa att varva ner och koppla av. Lyxiga behandlingar till egen kostnad.

Kids on Safari

Main Lodge är familjevänligt och erbjuder en lekplats med aktiviteter mellan kl 11.00 -14.00. Dessa är ordnade med rangers.

Barn i alla åldrar är välkomna att tillsammans med sina föräldrarna följa med ut på safariturer samt flodkryssning men för barn under 5 år är det upp till rangers av säkerhet om barnet är lämpat att följa med ut på safaritur.