<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>29</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>38</b><br />

Masai Mara, Kenya

Rekero Camp

Djupt inne i Kenyas Masai Mara National Reserve, erbjuder Rekero ett spektakulärt läge för att se den stora migrationen som den gökaste åskan över floden precis utanför lägret.

Detta traditionella östafrikanska läger framkallar safaris romantik från en svunnen tid. De eleganta tälten bildar en lugn oas som ligger strategiskt ovanför den mäktiga Talekfloden. Den vidsträckta utsikten från lägret tar i de omgivande slätterna, som stöder några av de största koncentrationerna och mångfalden av vilda djur i Afrika. Körsbären på toppen är den varma gästfriheten hos vårt team och våra världsberömda spelguider med många års expertis — i så goda händer är du garanterad en makalös Masai Mara safari upplevelse.

Game Drives

Delade bilspel finns tillgängliga från Rekero på morgonen, eftermiddagen eller som en heldagsalternativ. Spelenheterna kan skräddarsys efter just ditt intresse, men för ökad flexibilitet rekommenderas att du bokar ett privat fordon. Å andra sidan kan du ta ledigt, luta dig tillbaka och lyssna på buskkören när du läser en bok eller koppla av i lägret och njuta av utsikten från däck.

Bush breakfasts & picnics

För dem som är angelägna om att spela tidigt på morgonen eller maximera sin tid att titta på spel, kan vår lägerkock laga en läcker packad frukost eller lunch. Lämna lägret med den stigande solen och njut av en packad frukost eller lunch för att maximera speltiden.

Hot air ballooning

Ballongsafari är ett romantiskt och ikoniskt sätt att uppleva ödemarken i Östafrika, när du tyst flyger över slätterna som kryllar av djurliv tidigt på morgonen. Vanligtvis börjar en ballongsafari runt 6 på morgonen och varar i cirka 1 timme. Ballongsafari (extra kostnad) tar av från utsedda platser och följs av en champagne frukost i busken – en passande ände till en minnesvärd flygning i naturen. (Till en extra kostnad)

Family Safaris

På Rekero ligger du bara 50 meter från en av de vanliga gåvorna, där flockarna av zebra och gynda korsar Talekfloden. Familjer med barn på 5 år kan bo i våra två luftiga familjetält med fullt badrum. Familjer har en personlig spel-visning fordon och högutbildad guide komplett med fantastiska bush-wise fakta, anekdoter och berättelser som kommer att hålla barnen underhållna i timmar.

Om boendet

Faciliteter på Stället

bevakning dygnet runt, Bar, Möjlighet till Batteriladdning, Gemensamma Måltider, Miljövänlig, Tillgång till Internet (Kostnadsfri), Wifi, Privat Fordon Tillgängligt

Rumsfaciliteter

Morgonrock, Eluttag, På rummet, Tvättservice (Kostnadsfritt), Kassaskåö, Dusch, Veranda

Tjänster

Skytteltrafik från Flyplatsen (Kostnadsfritt), Kreditkort, Rumservice