<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>29</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>38</b><br />

Mara Naboisho Conservancy

Encounter Mara

Den prisbelönta Encounter Mara ligger i den eftertraktade Mara Naboisho Conservancy och är det som safari drömmar är gjorda av. Njut av några av de bästa speltittarna i Afrika året runt från den lågmälda men överdådiga komforten i detta fantastiska eko-läger.

Encounter Mara är skuggad av en tjock akacia skog och har härliga vyer över den omgivande savannen. Närmare till hands lockar en saltslick en rad djur hela dagen, från slätterna till stora katter. Den rena komforten i det traditionella safarilägret kombinerat med möjligheten till bussning och nattkörning innebär att det finns få fler givande platser att uppleva denna del av vilda Afrika.

Game Drives

Spelenheter erbjuds två gånger dagligen en på morgonen kl. 06.30 och en på eftermiddagen kl. 16.30. Spelenheterna görs i förvar och en av de angränsande Maasai Mara Reserve. I förvar är terrängkörning tillåten — det ger dig friheten att utforska alla dolda dalar och hemliga hörn.

Walking Safaris

Beroende på träningsnivåer görs naturvandringar mellan spelenheter. På morgonen klockan 06h30 och sen eftermiddag kl 16h30. Utforska sevärdheter, ljud och dofter i den afrikanska busken på en lugn timme naturpromenad.

Night Drives

Night Game enheter erbjuds i reservatet samt angränsande Maasai Mara Reserve. I förbifarten är terrängkörning tillåten — det ger dig friheten att utforska alla dolda dalar och hemliga hörn och ger också möjlighet att upptäcka några av Kenyas berömda” nattliv”.

Cultural Visits

Majoriteten av Encounter Maras guider är hämtade från de lokala Maasai-samhällena och är markägare i bevarandet. De är alltid angelägna om att dela sin kultur och livsstil med intresserade gäster, och besök i närliggande byar och gårdar ordnas enkelt.

 

 

Om boendet

Faciliteter på Stället

bevakning dygnet runt, Bar, Möjlighet till Batteriladdning, Gemensamma Måltider, Miljövänlig, Tillgång till Internet (Kostnadsfri), Barnklubb, Tvättservice (Kostnadsfritt), Wifi, Privat Fordon Tillgängligt, Restaurant, Secure Parking

Rumsfaciliteter

Morgonrock, Eluttag, På rummet, Eldstad, Tvättservice (Kostnadsfritt), Lounge, Bomullslakan, Kassaskåö, Dusch, Veranda

Tjänster

Skytteltrafik från Flyplatsen (Kostnadsfritt), Barnpassningstjänst, Kreditkort, Rumservice