<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>29</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in <b>/home2/tranasre/tourafrica.se/web/wp-content/themes/tourafrica/single-hotels.php</b> on line <b>38</b><br />

Kalahari Desert, Botswana

Deception Valley Lodge

Deception Valley Lodge är en oas i Kalahariöknen i Botswana, nära det berömda Okavangodeltat. Upplev Kalahari tillsammans med Bushman-folket och ta del av deras kunskap. I campen tar du det lugnt och njuter av lyxen på denna unika plats.

Det som gör Deception Valley Lodge unik är möjligheten att möta och utforska omgivningen tillsammans med bushman-guider, ett av de äldsta folkslagen i Afrika. Upplev en tur till fots där din guide lär dig om jakt, överlevnad och San-folkets kultur och hantverk. San-folket har genom århundradena anpassat sina liv och kunskaper för överlevnad i dessa karga omgivningar.

En kombination av Kalahari med det välkända Okavangodeltat i norr och Victoria Falls ger dig en safari som stannar i minnet länge.

Om boendet

Faciliteter på Stället

Bar, Miljövänlig, Internet Access, Wifi, Bassäng, Restaurant, Secure Parking

Rumsfaciliteter

Balkong / Uteplats, På rummet, Fläkt, Lounge, Minibar, Utomhusdusch, Te / Kaffe, Veranda

Tjänster

Kreditkort