• WE_kategori1
  • WE_kategori2

Safari är kanske inte det första du tänker på när du planerar din smekmånad. Men det kanske det borde vara. Vi har över 30 års erfarenhet av bröllopsresor till Afrika. Och vi vet att det ena inte utesluter det andra – vill du komplettera din safari med sol och bad går det självklart bra.

Safari Wedding

Mauritius, 12 dagar

Spendera smekmånaden på The Sands Resort och Spa

Här bor du i stora vackra rum som alla har utsikt mot havet och balkong eller terrass. Alla rum har också stor dubbelsäng, luftkonditionering, tv, telefon, kassaskåp och mycket rymliga badrum. Med sina 92 rum är hotellet inte särskilt stort, … Läs mer »

STANDARD:

Tanzania och Baraza, 13 dagar

En romantisk safariresa följt av det magiska hotellet Baraza på Zanzibar

Upplev något av det bästa av Afrika med en resa till de berömda nationalparkernas land, Tanzania. Res med egen guide i safarijeep och kom djuren riktigt nära under 6 dagar. Men resan tar inte slut här. Istället flyger du vidare … Läs mer »

STANDARD:

Tanzania och Zanzibar, 12 dagar

Njut av safari med engelsktalande guide i egen 4-hjulsdriven jeep och lata dagar på stranden.

En safariresa i Tanzania där du har en egen privat guide och jeep. Resan i Tanzania inleds vid Kilimanjaro och Lake Manyara och därefter åker vi mot nationalparkerna Serengeti och Ngorongoro. Alla nationalparkerna är fantastiska att uppleva. Lake Manyara är … Läs mer »

STANDARD: