familjesafari

Åk på en äventyrlig resa där hela familjen kan delta. Med Safari Family finns det någonting för både unga, gamla och alla däremellan. Eftersom safari innebär både möten med vilda, oförutsägbara djur och många, långa resor rekommenderar vi att barn som deltar är 10 år eller äldre.

Safari Family

BE_MA_12dagar_Sugar_Beach_resort

Mauritius 12 dagar med Sugar Beach Resort

12 dagar

Sugar Beach Resort är ett lyxigt hotell, beläget 20 km söder om Port Louis på Mauritius västra sida. Hotellet ligger på en utsökt strand och är byggt i kolonial stil. Sugar Beach är lämpligt för familjer, eftersom det finns stora … Läs mer »

STANDARD:

Game Drive

Sydafrika, Östra Kap, 14 dagar

På denna resa är alla aktiviteter och boenden barnvänliga och förbokade

Resan påbörjas med en familjeanpassad safari i östra Kapområdet där ni bor på en lodge som passar både barn och vuxna. Här har ni chansen att se alla savannens vilda djur, från lejon till elefant. Efter två nätter fortsätter resan … Läs mer »

STANDARD:

ZEBRA

Kenya & Mombasa, 12 dagar

12 dagar inkl. flyg

Man bor på en och samma underbara lodge i 3 nätter som passar lika bra för barn som vuxna. Efter safarin så flyger man ut till den härliga Mombasakusten. Läs mer »

STANDARD:

fragor

Har du frågor?

KONTAKT.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor eller vill ha ett specifikt skräddarsytt arrangemang för din resa.

kenya-strand

Safari med sol och bad

KENYA 13 DAGAR

Resa till Kenya med besök på tre olika nationalparker, därefter väntar sju dagars avkoppling med sol och bad.


OmTA

Om Tour Africa

MER OM OSS.

Tour Africa är en av Sveriges ledande arrangörer av resor till Afrika. Med över 30 års erfarenhet är vi experter på resor till Afrika och hjälper dig att hitta rätt resa.