nursery 628

Få en nutida och historisk inblick i det afrikanska livet på våra Safari Culture-resor. Här läggs mer fokus på större städer eller deras raka motsats, outforskade områden och pittoreska byar. Resorna kan bokas både med eller utan engelsktalande guide, men inkluderar alltid hyrbil och boende.

Safari Culture

Sydafrika på egen hand

Utforska Kruger National Park, Garden Route och Kapstaden

Upplev några av Sydafrikas allra vackraste platser som Kruger, Garden Route och Kapstaden under två veckor. Resan kombinerar guidade turer med utflykter på egen hand. För att resan ska bli så bekväm som möjligt görs vissa förflyttningar med flyg och … Läs mer »

STANDARD:

Sydafrika, 10 dagar

Tour Africas Kruger och Kapstaden

Safari i Sydafrika kan göras på olika sätt. En bra safariresa i Sydafrika görs på en privat lodge och en av våra favoritlodger är den Fair Trade certifierade lodgen Motswari som har helt öppen gräns mot Krugerparken och ger en … Läs mer »

STANDARD:

Massajer och sociala projekt

Tillsammans med Hagströms Safari som har ett väl fungerande kontaktnät och arbetat i Kenya i 20 år så har vi nu möjligheten att erbjuda er att besöka projekt hos massajerna i byn Mashuru. Mashuru ligger 13 mil sydöst om Nairobi … Läs mer »

STANDARD:

Dagstur sociala arbeten Nairobi

Dagstur för att besöka sociala arbeten i utkanten av Nairobi 1 dag. Ni hämtas på morgonen i Nairobi av er chaufför och ni reser sedan till organisationen New Life Mission, som ligger i Ongata Rongai 20 km utanför Nairobi stad. … Läs mer »

STANDARD:

Namibia, 9 dagar

Få ut det mesta av Namibia genom att flyga mellan landets alla sevärdheter

Upplev fantastiska Namibia under nio dagar med flyg. Denna resa börjar med den storslagna utsikten över Fish River Canyon, världens näst största canyon. Här spenderar du de två första dagarna tillsammans med en guide. Andra dagen besöker du spökstaden Kolmanskop … Läs mer »

STANDARD:

Upptäck Sydafrikas guldkorn

14 dagar

Upplev safari på fantastiska, 5-stjärniga, Savanna Lodge, där du bor i en executive suite med egen pool och utsikt mot det orörda landskapet. Här hinner du med flera safaris innan du flyger vidare mot Johannesburg och Port Elizabeth. Här hämtar … Läs mer »

STANDARD:

Rovos Rail

Om du tycker om att åka tåg och vill ha en exklusiv upplevelse från Sydafrika rekommenderar vi en resa med Rovos Rail. Med renoverat ånglok och kupéer, restaurangvagn och sällskapsvagn i sekelskiftesstil är tåget som taget ur en film. Likaså … Läs mer »

STANDARD:

4 dagar, Garden Route

4 dagar

En guidad resa längs med vackra Garden Route med kunnig guide i mindre internationell grupp. På denna tur får du bland annat besöka Tsitsikamma Forest, Storms River och Cango Caves. Resan går via Bloukrans som skiljer Östra kap från Västra … Läs mer »

STANDARD: