• CL_kategori1
  • CL_KE_7dagar_Safari_Kenya
  • Solnedgång-2-Gamedrive_fix
  • CL_BE_KE_10dagar_Safari_Zanzibar

Safari Classic är, precis som namnet avslöjar, en safariupplevelse med alla traditionella inslag. Upplev det bästa Afrika har att erbjuda med en alldeles egen, engelsktalande guide. Tillsammans kommer ni att besöka flera olika reservat och få chansen att se savannens alla vilda djur.

Safari Classic

1139080_56436368_fix

Kenya, 13 dagar

Safari kombinerat med sol och bad

Flyg med KLM och Kenya Airways till Nairobi där ni möts av vår samarbetspartner. Safari med egen privat guide till flera av Kenyas nationalparker följt av avkoppling vid Mombasakusten. Dag 1 Avresa från Arlanda på eftermiddagen med KLM och Kenya … Läs mer »

STANDARD:

beach2_fix

Kenya och Seychellerna, 14 dagar

Kombinera Kenyas fantastiska nationalparker med ögruppen Seychellerna

Denna resa kombinerar Mount Kenya, Lake Nakuru och Masai Maras nationalparker. Här har du chansen att se allt från lejon till fåglar och du bor mitt i vildmarken. Alla boenden håller en hög standard, och erbjuder en vacker utsikt över … Läs mer »

STANDARD:

Motswari_1

Sydafrika på egen hand

Utforska Kruger National Park, Garden Route och Kapstaden

Upplev några av Sydafrikas allra vackraste platser som Kruger, Garden Route och Kapstaden under två veckor. Resan kombinerar guidade turer med utflykter på egen hand. För att resan ska bli så bekväm som möjligt görs vissa förflyttningar med flyg och … Läs mer »

STANDARD:

motswlion

Sydafrika, 10 dagar

Tour Africas Kruger och Kapstaden

Safari i Sydafrika kan göras på olika sätt. En bra safariresa i Sydafrika görs på en privat lodge och en av våra favoritlodger är den Fair Trade certifierade lodgen Motswari som har helt öppen gräns mot Krugerparken och ger en … Läs mer »

STANDARD:

stenkula-383x200

Tanzania med svensk guide

Tanzania och Zanzibar med svensk guide

Res med en av Sveriges bästa safariguider – Johan Stenkula till Tanzania. Gruppresa med 4-stjärnig standard, exklusivt boende på safarin och förlängning med avkoppling på Zanzibar. Läs mer »

STANDARD:

CL_BO_Desert and delta safarai

Desert and Delta Safari

7 dagar

Inled resan med att bo i lyxtält. Campen Nxai Pan har åtta ändamålsenligt byggda ”ökentält”. Alla tälten har privata utsiktsdäck, inom- och utomhusdusch och fläkt. Huvudbyggnaden har en pool, kuriosa affär och bibliotek. I Nxai Pan National Park finns en … Läs mer »

STANDARD:

1121047_25749736_fix

Botswana, 7 dagar

Upplev safari utöver det vanliga i Nxai Pan och Moremi

Resan börjar i Nxai Pan National Park. Här bor du i lyxiga ökentält som alla har privata utsiktsdäck, inom- eller utomhusdusch och fläkt. Huvudbyggnaden har en pool och ett bibliotek. Här får du chansen att göra spännande gamedrives, safariturer med … Läs mer »

STANDARD:

CL_ZAM_Upplevelserikt_safari

Upplevelserik Safari i Zambia

10 dagar

Resan börjar med övernattning på Eight Reedbuck Hotel som är ett unikt boutiquehotell med 10 rum där inredningen hämtat inspiration från den zambiska kulturen. Dagen efter reser du vidare mot Lower Zambezi och Kenyemba River Lodge, sex stenstugor som alla … Läs mer »

STANDARD:

BO_12dagar

Botswana 12 dagar

12 dagar

Det här är en av de bästa resor du kan göra till Botswana. Du gör den tillsammans med välrenommerade And Beyond och en grupp på högst 6 personer. Botswanas fantastiska nationalparker är något utöver det vanliga, här kommer du djuren … Läs mer »

STANDARD:

Breezes beach

Tanzania och Zanzibar, 12 dagar

Njut av safari med engelsktalande guide i egen 4-hjulsdriven jeep och lata dagar på stranden.

En safariresa i Tanzania där du har en egen privat guide och jeep. Resan i Tanzania inleds vid Kilimanjaro och Lake Manyara och därefter åker vi mot nationalparkerna Serengeti och Ngorongoro. Alla nationalparkerna är fantastiska att uppleva. Lake Manyara är … Läs mer »

STANDARD:

CL_BO_okavango2

5 dagar Okavango Delta Safari

5 dagar

Första delen av detta intensiva resepaket går via Lebala. Lebala betyder öppna platser på det nationella språket Setswana och landskapet domineras av enorma slätter med spridda palmer och klungor av olika träd. Den ihållande och söderut flytande Kwandofloden försvinner ut … Läs mer »

STANDARD:

CL_KE_3dagar_Flygsafari

3 dagar, Flygsafari till Masai Mara

3 dagar

Åk på en oförglömlig safari till den fascinerande nationalparken Masai Mara under tre dagar. Detta är ett mycket smidigt och bra sätt uppleva nationalparken Masai Mara på. Du flyger direkt från Nairobi till din safaricamp som är femstjärniga Karen Blixen … Läs mer »

STANDARD:

ZEBRA

Kenya & Mombasa, 12 dagar

12 dagar inkl. flyg

Man bor på en och samma underbara lodge i 3 nätter som passar lika bra för barn som vuxna. Efter safarin så flyger man ut till den härliga Mombasakusten. Läs mer »

STANDARD:

CL_BE_SA_MO_Sydafrika_mocambique

Sydafrika och Moçambique

10 dagar

Vi har valt att ge dig den bästa safariupplevelsen på fantastiska Savanna Lodge som ligger i Sabie Sands – en av de privata delarna av Krugerparken. Här får du service i toppklass och exklusivt boende. Safarin kommer bli en mäktig … Läs mer »

STANDARD:

CL_BE_KE_Kenya_Lamu_13dagar

13 dagar, Kenya och Lamu

13 dagar

En resa med flera dagars safari med egen guide i Masai Mara National Reserve, som kallas Mara i folkmun. Mara ligger i sydvästra Kenya, på gränsen mot Tanzania. Naturområdet, som parken är avsett att skydda, fortsätter in i grannlandet, där … Läs mer »

STANDARD:

BE_CL_KE_Safari_Mombasa

11 dagar, Safari och Mombasa

11 dagar

Du flyger direkt från Nairobi till din safaricamp, 5-stjärniga Karen Blixen Camp, vackert belägen vid Mara River. Från campen kan du beskåda alla djur som uppsöker floden för att dricka. Safarin sker i öppna jeepar och i Masai Mara finns … Läs mer »

STANDARD:

CL_BE_KE_14dagar_Kenya_Zanzibar

14 dagar, Kenya och Zanzibar

14 dagar

En hel veckas safari i all ära, men för en riktigt optimal resa rekommenderar vi att du avslutar din safari med sol och bad på paradisön Zanzibar, som med sina vita korallstränder är ett riktigt paradis. Din safari börjar i … Läs mer »

STANDARD:

CL_BE_KE_10dagar_Safari_Zanzibar

10 dagar, Safari och Zanzibar

10 dagar

Under denna tio dagar långa resa hinner du med mycket. Den börjar med safari till Lake Naivasha och savannen i Masai Mara. Masai Mara National Reserve, som kallas Mara i folkmun, är Kenyas safaristolthet. Parken utgörs till stor del av … Läs mer »

STANDARD:

CL_BE_TA_For_Dykalskare

Tanzania – Safari och Zanzibar för dykälskare

12 dagar

På den här resan landar du vid Kilimanjaro och välkomnas till ditt livs äventyr. Safari med egen guide och jeep längs den klassiska safarirutten i norra Tanzania följt av flyg ut till kusten och boende vid det orörda Matemwe på … Läs mer »

STANDARD:

192817_5175

Tanzania och Zanzibar 13 dagar

13 dagar

Inte nog med att du får Serengetis väldiga savanner, du får variation med annorlunda natur vid Lake Manyara och de imponerande vyerna vid Ngorongorokratern. Hela safarin har du en egen engelsktalande guide och fyrhjulsdriven jeep. Safarins boendestandard är vad vi … Läs mer »

STANDARD:

1072553_51331016_fix

Tanzania och Zanzibar, 16 dagar

Åk på safari, bestig Kilimanjaro och vila ut på Zanzibars vita stränder

Att göra en safari i den spektakulära Ngorongorokratern är en otrolig upplevelse. Djuren, naturen och vidderna skapar intryck som består livet ut. Men detta resepaket ger dig mer än så. Du ska även bestiga Kilimanjaro. Du vandrar genom täta regnskogar … Läs mer »

STANDARD:

fragor

Har du frågor?

KONTAKT.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor eller vill ha ett specifikt skräddarsytt arrangemang för din resa.

kenya-strand

Safari med sol och bad

KENYA 13 DAGAR

Resa till Kenya med besök på tre olika nationalparker, därefter väntar sju dagars avkoppling med sol och bad.


OmTA

Om Tour Africa

MER OM OSS.

Tour Africa är en av Sveriges ledande arrangörer av resor till Afrika. Med över 30 års erfarenhet är vi experter på resor till Afrika och hjälper dig att hitta rätt resa.