• CL_kategori1
  • CL_KE_7dagar_Safari_Kenya
  • CL_BE_KE_10dagar_Safari_Zanzibar

Safari Classic är, precis som namnet avslöjar, en safariupplevelse med alla traditionella inslag. Upplev det bästa Afrika har att erbjuda med en alldeles egen, engelsktalande guide. Tillsammans kommer ni att besöka flera olika reservat och få chansen att se savannens alla vilda djur.

Safari Classic

Tanzania Tältsafari

7 dagar

Vi besöker nationalparkerna Manyara och Serengeti samt världsarvet Ngorongorokratern. Vi åker i privat landcruiser och bor på Serenas utmärkta lodger och camper. Läs mer »

STANDARD:

Gorillasafari i de dimhöljda bergen

4 dagar

Vi vandrar uppför berget, genom bambuskogen, till bergsgorillorna i Volcanoes National Park i Virungabergen. Läs mer »

STANDARD:

Moçambique & Krugerparken

9 dagar

Vi kombinerar spännande safari i Krugerparken med härliga baddagar i Moçambique. Vill du spendera fler dagar i Sydafrika eller enbart vill till Moçambique ordnar vi det också. Läs mer »

STANDARD:

Kenya, 13 dagar

Safari kombinerat med sol och bad

Flyg med KLM och Kenya Airways till Nairobi där ni möts av vår samarbetspartner. Safari med egen privat guide till flera av Kenyas nationalparker följt av avkoppling vid Mombasakusten. Läs mer »

STANDARD:

Kenya och Seychellerna, 14 dagar

Kombinera Kenyas fantastiska nationalparker med ögruppen Seychellerna

Denna resa kombinerar Mount Kenya, Lake Nakuru och Masai Maras nationalparker. Här har du chansen att se allt från lejon till fåglar och du bor mitt i vildmarken. Alla boenden håller en hög standard, och erbjuder en vacker utsikt över … Läs mer »

STANDARD:

Sydafrika på egen hand

Utforska Kruger National Park, Garden Route och Kapstaden

Upplev några av Sydafrikas allra vackraste platser som Kruger, Garden Route och Kapstaden under två veckor. Resan kombinerar guidade turer med utflykter på egen hand. För att resan ska bli så bekväm som möjligt görs vissa förflyttningar med flyg och … Läs mer »

STANDARD:

Sydafrika, 10 dagar

Tour Africas Kruger och Kapstaden

Safari i Sydafrika kan göras på olika sätt. En bra safariresa i Sydafrika görs på en privat lodge och en av våra favoritlodger är den Fair Trade certifierade lodgen Motswari som har helt öppen gräns mot Krugerparken och ger en … Läs mer »

STANDARD:

Tanzania med svensk guide

Tanzania och Zanzibar med svensk guide

Res med en av Sveriges bästa safariguider – Johan Stenkula till Tanzania. Gruppresa med 4-stjärnig standard, exklusivt boende på safarin och förlängning med avkoppling på Zanzibar. Läs mer »

STANDARD:

Botswana, 7 dagar

Upplev safari utöver det vanliga i Nxai Pan och Moremi

Resan börjar i Nxai Pan National Park. Här bor du i lyxiga ökentält som alla har privata utsiktsdäck, inom- eller utomhusdusch och fläkt. Huvudbyggnaden har en pool och ett bibliotek. Här får du chansen att göra spännande gamedrives, safariturer med … Läs mer »

STANDARD:

Upplevelserik Safari i Zambia

10 dagar

Resan börjar med övernattning på Eight Reedbuck Hotel som är ett unikt boutiquehotell med 10 rum där inredningen hämtat inspiration från den zambiska kulturen. Dagen efter reser du vidare mot Lower Zambezi och Kenyemba River Lodge, sex stenstugor som alla … Läs mer »

STANDARD:

Tanzania on the wild side

6 dagar

Välkommen till vilda Tanzania och resan där vi upplever safari som vi ser den på tv i national Geographic’s program. Läs mer »

STANDARD:

Botswana 12 dagar

12 dagar

Det här är en av de bästa resor du kan göra till Botswana. Du gör den tillsammans med välrenommerade And Beyond och en grupp på högst 6 personer. Botswanas fantastiska nationalparker är något utöver det vanliga, här kommer du djuren … Läs mer »

STANDARD:

Tanzania och Zanzibar, 12 dagar

Njut av safari med engelsktalande guide i egen 4-hjulsdriven jeep och lata dagar på stranden.

En safariresa i Tanzania där du har en egen privat guide och jeep. Resan i Tanzania inleds vid Kilimanjaro och Lake Manyara och därefter åker vi mot nationalparkerna Serengeti och Ngorongoro. Alla nationalparkerna är fantastiska att uppleva. Lake Manyara är … Läs mer »

STANDARD:

3 dagar, Flygsafari till Masai Mara

3 dagar

Åk på en oförglömlig safari till den fascinerande nationalparken Masai Mara under tre dagar. Detta är ett mycket smidigt och bra sätt uppleva nationalparken Masai Mara på. Du flyger direkt från Nairobi till din safaricamp som är femstjärniga Karen Blixen … Läs mer »

STANDARD:

Kenya & Mombasa, 12 dagar

12 dagar inkl. flyg

Man bor på en och samma underbara lodge i 3 nätter som passar lika bra för barn som vuxna. Efter safarin så flyger man ut till den härliga Mombasakusten. Läs mer »

STANDARD:

Sydafrika och Moçambique

10 dagar

Vi har valt att ge dig den bästa safariupplevelsen på fantastiska Savanna Lodge som ligger i Sabie Sands – en av de privata delarna av Krugerparken. Här får du service i toppklass och exklusivt boende. Safarin kommer bli en mäktig … Läs mer »

STANDARD:

14 dagar, Kenya och Zanzibar

14 dagar

En hel veckas safari i all ära, men för en riktigt optimal resa rekommenderar vi att du avslutar din safari med sol och bad på paradisön Zanzibar, som med sina vita korallstränder är ett riktigt paradis. Din safari börjar i … Läs mer »

STANDARD:

Tanzania – Safari och Zanzibar för dykälskare

12 dagar

På den här resan landar du vid Kilimanjaro och välkomnas till ditt livs äventyr. Safari med egen guide och jeep längs den klassiska safarirutten i norra Tanzania följt av flyg ut till kusten och boende vid det orörda Matemwe på … Läs mer »

STANDARD:

Tanzania och Zanzibar, 16 dagar

Åk på safari, bestig Kilimanjaro och vila ut på Zanzibars vita stränder

Att göra en safari i den spektakulära Ngorongorokratern är en otrolig upplevelse. Djuren, naturen och vidderna skapar intryck som består livet ut. Men detta resepaket ger dig mer än så. Du ska även bestiga Kilimanjaro. Du vandrar genom täta regnskogar … Läs mer »

STANDARD: