BE_kategori1

Afrika är mer än bara savann, och safari är mer än bara lejon. Vi har till exempel resor till flera olika destinationer där du kan uppleva kontinenten på ett annat, mer strandnära, sätt. Längst med Afrikas kust och på de många öarna kan du både sola, bada, snorkla, dyka och mycket mer.

Safari Beach

Kenya, 13 dagar

Safari kombinerat med sol och bad

Flyg med KLM och Kenya Airways till Nairobi där ni möts av vår samarbetspartner. Safari med egen privat guide till flera av Kenyas nationalparker följt av avkoppling vid Mombasakusten. Läs mer »

STANDARD:

Kenya och Seychellerna, 14 dagar

Kombinera Kenyas fantastiska nationalparker med ögruppen Seychellerna

Denna resa kombinerar Mount Kenya, Lake Nakuru och Masai Maras nationalparker. Här har du chansen att se allt från lejon till fåglar och du bor mitt i vildmarken. Alla boenden håller en hög standard, och erbjuder en vacker utsikt över … Läs mer »

STANDARD:

Mauritius, 12 dagar

Spendera smekmånaden på The Sands Resort och Spa

Här bor du i stora vackra rum som alla har utsikt mot havet och balkong eller terrass. Alla rum har också stor dubbelsäng, luftkonditionering, tv, telefon, kassaskåp och mycket rymliga badrum. Med sina 92 rum är hotellet inte särskilt stort, … Läs mer »

STANDARD:

Tour Africas Seychellerna med 3-stjärniga hotell

13 dagar

Seychellerna består av en mängd öar. De största är Mahé, Praslin och La Dique. För att få ut det mesta av din resa bor du 6 nätter på ön Praslin och avslutar med 4 nätter på huvudön Mahé. På Praslin … Läs mer »

STANDARD:

Mauritius 12 dagar med Sugar Beach Resort

12 dagar

Sugar Beach Resort är ett lyxigt hotell, beläget 20 km söder om Port Louis på Mauritius västra sida. Hotellet ligger på en utsökt strand och är byggt i kolonial stil. Sugar Beach är lämpligt för familjer, eftersom det finns stora … Läs mer »

STANDARD:

Seychellerna, 11 dagar

Kombinera sol och bad med boende på 4-stjärniga Le Meridien Barbarons

Seychellerna består av en mängd öar. De största är Mahé, Praslin och La Dique. Alla öar håller temperaturer på 27-30 grader året om. Att spendera dina dagar på stranden är därför det givna valet. Under denna resa har du chansen … Läs mer »

STANDARD:

Mauritius 12 dagar med Maritim Hotel

12 dagar

Spendera tolv dagar i paradiset. Den här resan bor du på en 4-stjärnig resort med 221 rum. Här finns allt du kan tänkas behöva, från de vanliga faciliteterna till restauranger, barer och aktiviteter. I det turkosa havet kan du både … Läs mer »

STANDARD:

Praslin och Mahé

12 dagar

Åk på en riktig paradisresa till Seychellernas fantastiska övärld. Denna resa börjar på ön Praslin där du bor i 5 nätter. Här kan du sola och bada i det turkosa havet. Vi rekommenderar även en tur med färja över till … Läs mer »

STANDARD:

Seychellerna, 11 dagar

Kombinera öarna La Digue och Praslin

Få en gudomlig resa i Seychellernas övärld. Här är det turkosa vattnet alltid varmt och grönskan tät. Stränderna är långa och täckta av finkornig, vit, sand. Det finns en anledning till att Seychellerna kallas för paradisöar. De tre största öarna, … Läs mer »

STANDARD:

Mauritius 12 dagar LUX Belle Mare

12 dagar

Resa till Mauritius med flyg och boende på fina LUX Belle Mare som ligger vackert vid stranden. På östra kusten av Mauritius ligger detta vackra hotell vid Indiska Oceanen. Njut av avkoppling på Mauritius på detta fantastiska hotell med spa … Läs mer »

STANDARD:

Sydafrika och Mauritius

20 dagar

Allt börjar med tre nätter i den härliga Kapstaden. Här kan du välja mellan ett otroligt varierat utbud, från shopping till naturupplevelser. Resan fortsätter sedan till Worcester där du besöker Kleinlasie, ett museum som berättar om traktens historia och därefter … Läs mer »

STANDARD:

Sydafrika och Moçambique

10 dagar

Vi har valt att ge dig den bästa safariupplevelsen på fantastiska Savanna Lodge som ligger i Sabie Sands – en av de privata delarna av Krugerparken. Här får du service i toppklass och exklusivt boende. Safarin kommer bli en mäktig … Läs mer »

STANDARD:

14 dagar, Kenya och Zanzibar

14 dagar

En hel veckas safari i all ära, men för en riktigt optimal resa rekommenderar vi att du avslutar din safari med sol och bad på paradisön Zanzibar, som med sina vita korallstränder är ett riktigt paradis. Din safari börjar i … Läs mer »

STANDARD:

Tanzania – Safari och Zanzibar för dykälskare

12 dagar

På den här resan landar du vid Kilimanjaro och välkomnas till ditt livs äventyr. Safari med egen guide och jeep längs den klassiska safarirutten i norra Tanzania följt av flyg ut till kusten och boende vid det orörda Matemwe på … Läs mer »

STANDARD:

Mauritius 12 dagar med 3-stjärniga Merville Beach

12 dagar

Hotellet Merville Beach har verkligen gjort sig förtjänt av sina tre stjärnor. Det är en lugn oas med en spektakulär utsikt över det azurblåa vattnet och långa vita sandstränderna. Havet erbjuder mängder av aktiviteter som passar hela familjen. Hotellet är … Läs mer »

STANDARD:

Mauritius, 12 dagar

Bo ett stenkast från stranden på 4-stjärniga Tamassa Hotel

Tamassa hotell är ett av de första hotellen på Mauritius som togs fram för en yngre målgrupp. Och det märks. Här finns en energi och ett utbud som passar aktiva människor. I havet, som ligger ett stenkast från hotellet, finns … Läs mer »

STANDARD: