BE_kategori1

Afrika är mer än bara savann, och safari är mer än bara lejon. Vi har till exempel resor till flera olika destinationer där du kan uppleva kontinenten på ett annat, mer strandnära, sätt. Längst med Afrikas kust och på de många öarna kan du både sola, bada, snorkla, dyka och mycket mer.

Safari Beach

1139080_56436368_fix

Kenya, 13 dagar

Safari kombinerat med sol och bad

Flyg med KLM och Kenya Airways till Nairobi där ni möts av vår samarbetspartner. Safari med egen privat guide till flera av Kenyas nationalparker följt av avkoppling vid Mombasakusten. Dag 1 Avresa från Arlanda på eftermiddagen med KLM och Kenya … Läs mer »

STANDARD:

beach2_fix

Kenya och Seychellerna, 14 dagar

Kombinera Kenyas fantastiska nationalparker med ögruppen Seychellerna

Denna resa kombinerar Mount Kenya, Lake Nakuru och Masai Maras nationalparker. Här har du chansen att se allt från lejon till fåglar och du bor mitt i vildmarken. Alla boenden håller en hög standard, och erbjuder en vacker utsikt över … Läs mer »

STANDARD:

BE_MA_12dagar_The_sands_resort

Mauritius, 12 dagar

Spendera smekmånaden på The Sands Resort och Spa

Här bor du i stora vackra rum som alla har utsikt mot havet och balkong eller terrass. Alla rum har också stor dubbelsäng, luftkonditionering, tv, telefon, kassaskåp och mycket rymliga badrum. Med sina 92 rum är hotellet inte särskilt stort, … Läs mer »

STANDARD:

Seychellerna11dagarMed4_2

Tour Africas Seychellerna med 3-stjärniga hotell

13 dagar

Seychellerna består av en mängd öar. De största är Mahé, Praslin och La Dique. För att få ut det mesta av din resa bor du 6 nätter på ön Praslin och avslutar med 4 nätter på huvudön Mahé. På Praslin … Läs mer »

STANDARD:

BE_MA_12dagar_Sugar_Beach_resort

Mauritius 12 dagar med Sugar Beach Resort

12 dagar

Sugar Beach Resort är ett lyxigt hotell, beläget 20 km söder om Port Louis på Mauritius västra sida. Hotellet ligger på en utsökt strand och är byggt i kolonial stil. Sugar Beach är lämpligt för familjer, eftersom det finns stora … Läs mer »

STANDARD:

1361738_18126762-1_fix

Seychellerna, 11 dagar

Kombinera sol och bad med boende på 4-stjärniga Le Meridien Barbarons

Seychellerna består av en mängd öar. De största är Mahé, Praslin och La Dique. Alla öar håller temperaturer på 27-30 grader året om. Att spendera dina dagar på stranden är därför det givna valet. Under denna resa har du chansen … Läs mer »

STANDARD:

BE_MA_12dagar_Maritim_Hotel

Mauritius 12 dagar med Maritim Hotel

12 dagar

Spendera tolv dagar i paradiset. Den här resan bor du på en 4-stjärnig resort med 221 rum. Här finns allt du kan tänkas behöva, från de vanliga faciliteterna till restauranger, barer och aktiviteter. I det turkosa havet kan du både … Läs mer »

STANDARD:

1361737_61231028

Praslin och Mahé

12 dagar

Åk på en riktig paradisresa till Seychellernas fantastiska övärld. Denna resa börjar på ön Praslin där du bor i 5 nätter. Här kan du sola och bada i det turkosa havet. Vi rekommenderar även en tur med färja över till … Läs mer »

STANDARD:

SEY_11dagar_3

Seychellerna, 11 dagar

Kombinera öarna La Digue och Praslin

Få en gudomlig resa i Seychellernas övärld. Här är det turkosa vattnet alltid varmt och grönskan tät. Stränderna är långa och täckta av finkornig, vit, sand. Det finns en anledning till att Seychellerna kallas för paradisöar. De tre största öarna, … Läs mer »

STANDARD:

lux_belle_mare_mauritius2

Mauritius 12 dagar LUX Belle Mare

12 dagar

Resa till Mauritius med flyg och boende på fina LUX Belle Mare som ligger vackert vid stranden. På östra kusten av Mauritius ligger detta vackra hotell vid Indiska Oceanen. Njut av avkoppling på Mauritius på detta fantastiska hotell med spa … Läs mer »

STANDARD:

CU_CL_BE_SA_MA_Sydafrika_Maurituis_mini

Sydafrika och Mauritius

20 dagar

Allt börjar med tre nätter i den härliga Kapstaden. Här kan du välja mellan ett otroligt varierat utbud, från shopping till naturupplevelser. Resan fortsätter sedan till Worcester där du besöker Kleinlasie, ett museum som berättar om traktens historia och därefter … Läs mer »

STANDARD:

CL_BE_SA_MO_Sydafrika_mocambique

Sydafrika och Moçambique

10 dagar

Vi har valt att ge dig den bästa safariupplevelsen på fantastiska Savanna Lodge som ligger i Sabie Sands – en av de privata delarna av Krugerparken. Här får du service i toppklass och exklusivt boende. Safarin kommer bli en mäktig … Läs mer »

STANDARD:

CL_BE_KE_Kenya_Lamu_13dagar

13 dagar, Kenya och Lamu

13 dagar

En resa med flera dagars safari med egen guide i Masai Mara National Reserve, som kallas Mara i folkmun. Mara ligger i sydvästra Kenya, på gränsen mot Tanzania. Naturområdet, som parken är avsett att skydda, fortsätter in i grannlandet, där … Läs mer »

STANDARD:

BE_CL_KE_Safari_Mombasa

11 dagar, Safari och Mombasa

11 dagar

Du flyger direkt från Nairobi till din safaricamp, 5-stjärniga Karen Blixen Camp, vackert belägen vid Mara River. Från campen kan du beskåda alla djur som uppsöker floden för att dricka. Safarin sker i öppna jeepar och i Masai Mara finns … Läs mer »

STANDARD:

CL_BE_KE_14dagar_Kenya_Zanzibar

14 dagar, Kenya och Zanzibar

14 dagar

En hel veckas safari i all ära, men för en riktigt optimal resa rekommenderar vi att du avslutar din safari med sol och bad på paradisön Zanzibar, som med sina vita korallstränder är ett riktigt paradis. Din safari börjar i … Läs mer »

STANDARD:

CL_BE_KE_10dagar_Safari_Zanzibar

10 dagar, Safari och Zanzibar

10 dagar

Under denna tio dagar långa resa hinner du med mycket. Den börjar med safari till Lake Naivasha och savannen i Masai Mara. Masai Mara National Reserve, som kallas Mara i folkmun, är Kenyas safaristolthet. Parken utgörs till stor del av … Läs mer »

STANDARD:

CL_BE_TA_For_Dykalskare

Tanzania – Safari och Zanzibar för dykälskare

12 dagar

På den här resan landar du vid Kilimanjaro och välkomnas till ditt livs äventyr. Safari med egen guide och jeep längs den klassiska safarirutten i norra Tanzania följt av flyg ut till kusten och boende vid det orörda Matemwe på … Läs mer »

STANDARD:

192817_5175

Tanzania och Zanzibar 13 dagar

13 dagar

Inte nog med att du får Serengetis väldiga savanner, du får variation med annorlunda natur vid Lake Manyara och de imponerande vyerna vid Ngorongorokratern. Hela safarin har du en egen engelsktalande guide och fyrhjulsdriven jeep. Safarins boendestandard är vad vi … Läs mer »

STANDARD:

BE_MA_12dagar_3stjarnor

Mauritius 12 dagar med 3-stjärniga Merville Beach

12 dagar

Hotellet Merville Beach har verkligen gjort sig förtjänt av sina tre stjärnor. Det är en lugn oas med en spektakulär utsikt över det azurblåa vattnet och långa vita sandstränderna. Havet erbjuder mängder av aktiviteter som passar hela familjen. Hotellet är … Läs mer »

STANDARD:

825065_99722322_fix

Mauritius, 12 dagar

Bo ett stenkast från stranden på 4-stjärniga Tamassa Hotel

Tamassa hotell är ett av de första hotellen på Mauritius som togs fram för en yngre målgrupp. Och det märks. Här finns en energi och ett utbud som passar aktiva människor. I havet, som ligger ett stenkast från hotellet, finns … Läs mer »

STANDARD:

fragor

Har du frågor?

KONTAKT.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor eller vill ha ett specifikt skräddarsytt arrangemang för din resa.

kenya-strand

Safari med sol och bad

KENYA 13 DAGAR

Resa till Kenya med besök på tre olika nationalparker, därefter väntar sju dagars avkoppling med sol och bad.


OmTA

Om Tour Africa

MER OM OSS.

Tour Africa är en av Sveriges ledande arrangörer av resor till Afrika. Med över 30 års erfarenhet är vi experter på resor till Afrika och hjälper dig att hitta rätt resa.