• AC_kategori3
  • AC_kategori1

Den här kategorin är till för dig som gillar äventyr och som ständigt är på språng. Med Safari Active kan du hoppa byngyjump vid Victoriafallen, testa kitesurfing vid Kapområdet, ta dig runt i Sydafrika på motorcykel och bestiga Kilimanjaro. Bland annat.

Safari Active

Gorillasafari i de dimhöljda bergen

4 dagar

Vi vandrar uppför berget, genom bambuskogen, till bergsgorillorna i Volcanoes National Park i Virungabergen. Läs mer »

STANDARD:

Det bästa av Victoriafallen

7 dagar

Den här resan tar dig direkt till Victoriafallen där du under fyra dagar kan utforska området med de aktiviteter som ingår i resan. Bor gör du på David Livingstone Safari Lodge & Spa med utsikt över Zambezifloden. Hotellet håller en … Läs mer »

STANDARD:

Namibias höjdpunkter med hyrbil 13 dagar

13 dagar

Resan börjar i Windhoek, Namibias huvudstad som förenar modern arkitektur med den tyska kolonialepoken. Stadskärnan kan lätt utforskas till fots. Dag tre lämnar du Windhoek och reser via Gamsbergpasset till Sossuvlei. Sossusvlei erbjuder ett av de mest spektakulära landskapen i … Läs mer »

STANDARD:

Oslagbar Safari i kombination med Victoriafallen

10 dagar

Din resa börjar med en natts vila i Pioneer Safari Camp i Lusaka. Campen består av stugor utspridda över ett stort område, där varje stuga har egen privat veranda. Dagen efter börjar resan på riktigt, när du åker vidare mot … Läs mer »

STANDARD:

Sydafrika och Zambia, 22 dagar

Åk på en spännande resa från den pulserande Kapstaden till de dånande Victoriafallen

Den här resan är både lång och händelserik. Den börjar i Kapstaden och fortsätter vidare genom öknen till staden Calvinia vid foten av Hantamberget. Härifrån fortsätter turen till nationalparken Augrabies Falls, som med sitt 56 meter höga vattenfall blir en … Läs mer »

STANDARD:

Prova på livet som volontär

2 dagar

Vi har möjligheten att erbjuda våra kunder som är intresserade av volontärarbete chansen att prova på livet som volontär under två dagar. Här får du chansen att besöka barnhem och kliniker som hjälper HIV-smittade att leva ett så normalt liv … Läs mer »

STANDARD:

Tanzania och Zanzibar, 16 dagar

Åk på safari, bestig Kilimanjaro och vila ut på Zanzibars vita stränder

Att göra en safari i den spektakulära Ngorongorokratern är en otrolig upplevelse. Djuren, naturen och vidderna skapar intryck som består livet ut. Men detta resepaket ger dig mer än så. Du ska även bestiga Kilimanjaro. Du vandrar genom täta regnskogar … Läs mer »

STANDARD: