GR_kategori1

På våra gruppresor har vi försökt få in så varierade aktiviteter vi kan, från vinprovning till utflykter på savannen, allt för att du ska få en så bred upplevelse som möjligt. Därför har vi även sett till att hitta riktigt bra guider, med lång erfarenhet från den afrikanska kontinenten.

Gruppresor

tour africa kenya

Pride of Kenya

6 dagar

Safari i Kenya med liten grupp i fyrhjulsdriven landcruiser. Professionell engelsktalande safarichaufför/guide är med under hela safarin. Avresor endast på specifika datum: 2014: 07 augusti, 11 september, 23 oktober, 18 december2015: 22 januari, 05 mars, 10 september, 22 oktober, 05 … Läs mer »

STANDARD:

gruppresa-sydafrika-thumbnail

Sydafrikaresan

Tour Africa erbjuder nu en fantastisk gruppresa med svensk guide till Sydafrika. Besök Sydafrika tillsammans med oss och vår guide och njut av en genomtänkt resa med god kvalitet, safari och vingårdar. Vi flyger ner med Qatar Airways som ofta … Läs mer »

STANDARD:

stenkula-383x200

Tanzania med svensk guide

Tanzania och Zanzibar med svensk guide

Res med en av Sveriges bästa safariguider – Johan Stenkula till Tanzania. Gruppresa med 4-stjärnig standard, exklusivt boende på safarin och förlängning med avkoppling på Zanzibar. Läs mer »

STANDARD:

nursery 628

Kenya med svensk guide

Kenya med Annikki Hagström

Avgång: 7/2 2014 En unik resa i grupp med speciell inriktning på Kenya med Annikki Hagström som guide. Annikki är född och uppvuxen i Kenya och har stor erfarenhet av att guida svenska grupper i Kenya. Det här är en … Läs mer »

STANDARD:

fragor

Har du frågor?

KONTAKT.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor eller vill ha ett specifikt skräddarsytt arrangemang för din resa.

kenya-strand

Safari med sol och bad

KENYA 13 DAGAR

Resa till Kenya med besök på tre olika nationalparker, därefter väntar sju dagars avkoppling med sol och bad.


OmTA

Om Tour Africa

MER OM OSS.

Tour Africa är en av Sveriges ledande arrangörer av resor till Afrika. Med över 30 års erfarenhet är vi experter på resor till Afrika och hjälper dig att hitta rätt resa.