GR_kategori1

På våra gruppresor har vi försökt få in så varierade aktiviteter vi kan, från vinprovning till utflykter på savannen, allt för att du ska få en så bred upplevelse som möjligt. Därför har vi även sett till att hitta riktigt bra guider, med lång erfarenhet från den afrikanska kontinenten.

Gruppresor

Gruppresa Botswana med Johan Stenkula

Safari för en liten grupp på högst 12 personer

Gruppresa till Botswana med Johan Stenkula som guide. Avresa 2 april 2015. Bra att kontakta oss snarast om ni är intresserade eftersom platserna är starkt begränsade. Safari för en liten grupp på högst 12 personer. Boende på fina camper, speciell … Läs mer »

STANDARD:

Sydafrika – Vid regnbågens slut

19 dagar

Sydafrika är ett land som inte kommer göra någon besviken. Med sin omvälvande historia och underbara natur är det ett land fyllt av kontraster, olikt allt annat i Afrika. Läs mer »

STANDARD:

Long Way Round

9 dagar

Välkommen till magiska Kenya, landet där mänskligheten uppstod och safari som vi ser den på tv föddes. Läs mer »

STANDARD:

Botswana – genom vildmark och vatten

12 dagar

Följ med på en resa i södra Afrika som går långt utanför de vanliga stråken! Läs mer »

STANDARD:

Fotosafari Masai Mara

8 dagar

För dig med fotointresse är detta chansen att utveckla dina kunskaper under ledning av vår fotoguide Johan Mårtensson. Läs mer »

STANDARD:

Tanzania med svensk guide

Tanzania och Zanzibar med svensk guide

Res med en av Sveriges bästa safariguider – Johan Stenkula till Tanzania. Gruppresa med 4-stjärnig standard, exklusivt boende på safarin och förlängning med avkoppling på Zanzibar. Läs mer »

STANDARD:

Pride of Kenya

6 dagar

Safari i Kenya med liten grupp i fyrhjulsdriven landcruiser. Professionell engelsktalande safarichaufför/guide är med under hela safarin. Läs mer »

STANDARD: