GR_kategori1

På våra gruppresor har vi försökt få in så varierade aktiviteter vi kan, från vinprovning till utflykter på savannen, allt för att du ska få en så bred upplevelse som möjligt. Därför har vi även sett till att hitta riktigt bra guider, med lång erfarenhet från den afrikanska kontinenten.

Gruppresor

Pride of Kenya

6 dagar

Safari i Kenya med liten grupp i fyrhjulsdriven landcruiser. Professionell engelsktalande safarichaufför/guide är med under hela safarin. Avresor från Sverige: 2014: 07 augusti, 11 september, 23 oktober, 18 december2015: 22 januari, 05 mars, 10 september, 22 oktober, 05 november Prisdetaljer: … Läs mer »

STANDARD:

Sydafrikaresan

Tour Africa erbjuder nu en fantastisk gruppresa med svensk guide till Sydafrika. Besök Sydafrika tillsammans med oss och vår guide och njut av en genomtänkt resa med god kvalitet, safari och vingårdar. Vi flyger ner med Qatar Airways som ofta … Läs mer »

STANDARD:

Tanzania med svensk guide

Tanzania och Zanzibar med svensk guide

Res med en av Sveriges bästa safariguider – Johan Stenkula till Tanzania. Gruppresa med 4-stjärnig standard, exklusivt boende på safarin och förlängning med avkoppling på Zanzibar. Läs mer »

STANDARD:

Kenya med svensk guide

Kenya med Annikki Hagström

Avgång: 7/2 2014 En unik resa i grupp med speciell inriktning på Kenya med Annikki Hagström som guide. Annikki är född och uppvuxen i Kenya och har stor erfarenhet av att guida svenska grupper i Kenya. Det här är en … Läs mer »

STANDARD: