Boende

 • &Beyond Phinda Forest Lodge

  &Beyond Phinda Private Game Reserve, KwaZulu Natal

  Lodgen: 16 stora och modernt inredda rum, byggda på styltor och ligger i skogsmiljö. Pool finns. Lodgen ligger i den norra delen av Phinda där naturen består av både sandskog och savann. Safari i öppen safarijeep morgon och eftermiddag. S.k. bush walks erbjuds också. Barn är välkomna och aktiviteter speciellt för dem finns. &Beyond har fler mysiga lodger i Phinda: Vlei Lodge och The Homestead i norr, Zuka Lodge, Mountain Lodge och Rock Lodge i söder. En lodge i norr kombineras med fördel med en lodge i det bergiga söder.

  Närmsta flygplats: 2 tim med bil från Richards Bay, 3 ½ tim med bil från Durban.

  Prisindikation: Del i dubbelrum/natt 4 700 kr inkl. helpension, viss dryck och två safaris per dag (standard chalet).

  Mer information
 • Rhino Post Safari Lodge

  Kruger National Park

  I södra Krugerparken i Mpumalangprovinsen ligger denna prisvärda lodge. Här har du safari på Krugers vägar och spanar efter djur. De fina och välutrustade chaletsen ligger längs en flod där djuren kommer för att dricka.

  Mer information
 • Cape Flame Guest House

  Port Elizabeth

 • Motswari Game Lodge

  Motswari Private Game Reserve

  Lodgen: 15 rymliga och smakfullt inredda bungalows. Alla har luftkonditionering, takfläkt och myggnät. På lodgen finns en inbjudande pool och ett galleri med afrikansk konst. Safari morgon och eftermiddag i öppen safarijeep med professionell guide. Motswari erbjuder också vandring med guide ”bush walks”. Timbavati gränsar till Krugerparken och djuren vandrar fritt i hela området. Barn från 6 år är välkomna.

  Närmsta flygplats: 1 tim med bil från Hoedspruit.

  Prisindikation: Del i dubbelrum/natt 3 400 kr inkl. helpension, viss dryck, två safaris per dag och Timbavati concession fee (standardrum).

  Mer information
 • Amakhosi Safari Lodge

  Amakhosi Private Game Reserve, Pongola, KwaZulu Natal

  Lodgen: 8 sviter med privata verandor mot floden samt en villa för fyra personer. Här finns pool. Safari i öppen safarijeep morgon och eftermiddag liksom ”bush walks” med professionella guider. Amakhosi ligger i ett landskap av savann, våtmarker och berg med en varierad flora och fauna som gör safarin extra intressant. Barn är välkomna.

  Närmsta flygplats: 4 tim med bil från Durban.

  Prisindikation: Del i dubbelrum/natt 2 900 kr inkl. helpension och två safaris per dag (river suite).

  Mer information
 • Se fler hotell i Sydafrika

  Se fler hotell i Sydafrika