• motsw1
  • motswlion
  • 1064694_32267128_fix
  • KAPST_fix
  • motswari_lion_002

Safari i Sydafrika kan göras på olika sätt. En bra safariresa i Sydafrika görs på en privat lodge och en av våra favoritlodger är den Fair Trade certifierade lodgen Motswari som har helt öppen gräns mot Krugerparken och ger en riktig safarikänsla. Safari i öppna jeepar med mycket duktiga guider, komfort, lyx och avkoppling. Motswari erbjuder också bush walks, där man går till fots med sin guide och lär sig hur man tyder djurspår.

Resan fortsätter till Kapstaden där du möts och bor på Leeuwenvoet. Ett guesthouse med hög standard i området Gardens. Här har du nära till restauranger och shoppingområdet Waterfront. Kapstaden erbjuder många upplevelser och förutom en spännande storstad har man nära till Godahoppsudden, Table Mountain, vindistriktet, Robben Island m.m. Vi inkluderar en dagstur i priset och hjälper gärna till att förboka fler.

PRISINFORMATION

****

Prel. pris/person: 23 450:-

Priserna gäller vid minimum av 2 resenärer.


Se tillägg >>

Intresseanmälan

Vill du veta mer om den här resan?

Vi gör gärna ett förslag åt dig eller svarar på frågor, kontakta oss!

Resa:

Tour Africa för register över de personuppgifter du lämnat i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Ansvarig för personuppgifterna är Tranås Resebyrå AB.

Program

Dag 1

Avresa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn på eftermiddagen. Anslutning med SAS och sedan vidare med South African Airways från London nonstop till Johannesburg.


Dag 2

Ankomst på morgonen till Johannesburg. Ni hämtar ut era väskor och byter till inrikesflyg mot Krugerparken. Vid ankomst möts ni och körs till er safarilodge Motswari. Ni äter lunch och sedan på eftermiddagen blir det safari i öppen jeep i vildmarken med förare och spårare som sitter på motorhuven. Middag på kvällen.
Boende:
Motswari Safari Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 3

Väckning på morgonen och safaritur omkring 0600 på morgonen före frukost då det händer mycket i naturen. Sedan en otrolig frukost och avkoppling. Lunch mitt på dagen och sedan safari igen. Middag på kvällen.
Boende:
Motswari Safari Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


 Dag 4

Tidig morgon gör ni ännu en gamedrive i våra öppna jeepar. Frukost och sedan transfer till flygplatsen. Flyg till Kapstaden. Vid ankomst till Kapstaden möts ni av vår representant som tar er Leeuvenwoet Guest House i Kapstaden. Boende 5 nätter inkl. frukost.
Boende:
Leeuvenwoet Guest House
Måltider:
Frukost


Dag 5-9

Vi har inkluderat en guidad dagstur antingen till vindistriktet eller Godahoppsudden. Givetvis möjligt att lägga till så ni har med båda. Utöver det finns många fina upplevelser i Kapstaden som att åka linbana upp till Table Mountain, besöka Robben Island eller kanske ett hajdyk?
Boende:
Leeuvenwoet Guest House
Måltider:
Frukost


Dag 9

Du har större delen av dagen på dig att utforska Kapstaden innan transfer till flygplatsen och nonstopflyget till London.


Dag 10

Byte av flyg i London och hemkomst på eftermiddagen.