• motsw1
  • motswlion
  • 1064694_32267128_fix
  • KAPST_fix
  • motswari_lion_002

Safari i Sydafrika kan göras på olika sätt. En bra safariresa i Sydafrika görs på en privat lodge och en av våra favoritlodger är den Fair Trade certifierade lodgen Motswari som har helt öppen gräns mot Krugerparken och ger en riktig safarikänsla. Safari i öppna jeepar med mycket duktiga guider, komfort, lyx och avkoppling. Motswari erbjuder också bush walks, där man går till fots med sin guide och lär sig hur man tyder djurspår.

Resan fortsätter till Kapstaden där du möts och bor på Leeuwenvoet. Ett guesthouse med hög standard i området Gardens. Här har du nära till restauranger och shoppingområdet Waterfront. Kapstaden erbjuder många upplevelser och förutom en spännande storstad har man nära till Godahoppsudden, Table Mountain, vindistriktet, Robben Island m.m. Vi inkluderar en dagstur i priset och hjälper gärna till att förboka fler.

PRISINFORMATION

****

Prel. pris/person: 23 450:-

Priserna gäller vid minimum av 2 resenärer.


Se tillägg >>

Program

Dag 1

Avresa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn på eftermiddagen. Anslutning med SAS och sedan vidare med South African Airways från London nonstop till Johannesburg.


Dag 2

Ankomst på morgonen till Johannesburg. Ni hämtar ut era väskor och byter till inrikesflyg mot Krugerparken. Vid ankomst möts ni och körs till er safarilodge Motswari. Ni äter lunch och sedan på eftermiddagen blir det safari i öppen jeep i vildmarken med förare och spårare som sitter på motorhuven. Middag på kvällen.
Boende:
Motswari Safari Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 3

Väckning på morgonen och safaritur omkring 0600 på morgonen före frukost då det händer mycket i naturen. Sedan en otrolig frukost och avkoppling. Lunch mitt på dagen och sedan safari igen. Middag på kvällen.
Boende:
Motswari Safari Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


 Dag 4

Tidig morgon gör ni ännu en gamedrive i våra öppna jeepar. Frukost och sedan transfer till flygplatsen. Flyg till Kapstaden. Vid ankomst till Kapstaden möts ni av vår representant som tar er Leeuvenwoet Guest House i Kapstaden. Boende 5 nätter inkl. frukost.
Boende:
Leeuvenwoet Guest House
Måltider:
Frukost


Dag 5-9

Vi har inkluderat en guidad dagstur antingen till vindistriktet eller Godahoppsudden. Givetvis möjligt att lägga till så ni har med båda. Utöver det finns många fina upplevelser i Kapstaden som att åka linbana upp till Table Mountain, besöka Robben Island eller kanske ett hajdyk?
Boende:
Leeuvenwoet Guest House
Måltider:
Frukost


Dag 9

Du har större delen av dagen på dig att utforska Kapstaden innan transfer till flygplatsen och nonstopflyget till London.


Dag 10

Byte av flyg i London och hemkomst på eftermiddagen.


Intresseanmälan

Vill du veta mer om den här resan?

Vi gör gärna ett förslag åt dig eller svarar på frågor, kontakta oss!

  • Resa:

    Sydafrika, 10 dagar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Fler resor

Sydafrika – Vid regnbågens slut

19 dagar

Sydafrika är ett land som inte kommer göra någon besviken. Med sin omvälvande historia och underbara natur är det ett land fyllt av kontraster, olikt allt annat i Afrika. Läs mer »

STANDARD:

Sydafrika på egen hand

Utforska Kruger National Park, Garden Route och Kapstaden

Upplev några av Sydafrikas allra vackraste platser som Kruger, Garden Route och Kapstaden under två veckor. Resan kombinerar guidade turer med utflykter på egen hand. För att resan ska bli så bekväm som möjligt görs vissa förflyttningar med flyg och … Läs mer »

STANDARD:

Makutsi – en Sydafrikaupplevelse på en vecka!

7 dagar

Den här resan till Sydafrika åker du på tillsammans med familjen, gänget med vänner eller på egen hand. Här finns ett veckoprogram som innehåller safari i den Sydafrikanska naturen, god ekologisk mat och sköna bad i den varma poolen med … Läs mer »

STANDARD:

Sydafrika Mat och Vinresa

9 dagar

Kapstaden och dess omgivningar är en upplevelse i sig. Lägger man där till en inriktning i matens tecken får denna fantastiska stad en ny dimension. En mat och vinresa till Sydafrika är en otrolig upplevelse. Då staden har många invånare … Läs mer »

STANDARD:

Sydafrika, Östra Kap, 14 dagar

På denna resa är alla aktiviteter och boenden barnvänliga och förbokade

Resan påbörjas med en familjeanpassad safari i östra Kapområdet där ni bor på en lodge som passar både barn och vuxna. Här har ni chansen att se alla savannens vilda djur, från lejon till elefant. Efter två nätter fortsätter resan … Läs mer »

STANDARD:

Prova på livet som volontär

2 dagar

Vi har möjligheten att erbjuda våra kunder som är intresserade av volontärarbete chansen att prova på livet som volontär under två dagar. Här får du chansen att besöka barnhem och kliniker som hjälper HIV-smittade att leva ett så normalt liv … Läs mer »

STANDARD: