• 192817_5175
  • Breezes beach

Inte nog med att du får Serengetis väldiga savanner, du får variation med annorlunda natur vid Lake Manyara och de imponerande vyerna vid Ngorongorokratern. Hela safarin har du en egen engelsktalande guide och fyrhjulsdriven jeep. Safarins boendestandard är vad vi kallar 3-stjärnig men Zanzibar mer 4-5 stjärnigt när du bor på fantastiska Breezes Beach Club & Spa.

PRISINFORMATION

****

Prel. pris/person: 35 500:-

Priserna gäller vid minimum av 2 resenärer.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om den här resan?

Vi gör gärna ett förslag åt dig eller svarar på frågor, kontakta oss!

Resa:

Tour Africa för register över de personuppgifter du lämnat i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Ansvarig för personuppgifterna är Tranås Resebyrå AB.

Program

Dag 1

Flygresa med KLM från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn på morgonen. Vid ankomsten möts ni med namnskylt och körs till ert hotell. Boende på mycket fina Arusha Hotel inkl. frukost.
Boende:
Arusha Hotel


Dag 2

Efter en stadig frukost hämtar er personliga guide upp er och safarin börjar. Färden går mot Lake Manyara National Park som ligger ca 2 timmar bort. Djurskådning och safari i nationalparken.  Boende med vacker utsikt över nationalparken. Boende med vad vi kallar 3-stjärnig standard på safarin men givetvis med bra sängar, dusch/WC på rummen och framför allt mycket bra läge nära där man vill göra sin safari.
Boende:
Lake Manyara Hotel
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 3

Efter frukost väntar resa mot fantastiska Serengeti och djurskådning på eftermiddagen. Vi bor mitt i Seronera som är ett av de allra bästa områdena för safari i Serengeti. 
Boende:
Seronera Wildlife Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 4

Heldag i Serengeti med möjlighet att vara ute hela dagen eller att dela upp dagen med gamedrive på morgon och eftermiddag.
Boende:
Seronera Wildlife Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 5

Mer djurskådning i Serengeti på förmiddagen om ni vill och resa tillbaka mot Ngorongoro. Om ni vill finns här tid och möjlighet att besöka Olduvai Gorge eller massajby. På eftermiddagen ankommer vi till Ngorongoro där vi bor med utsikt över själva Ngorongorokratern.
Boende:
Ngorongoro Wildlife Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 6

Heldagssafari nere i själva Ngorongorokratern med sitt unika djurliv.
Boende:
Ngorongoro Wildlife Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 7-12

Safarin avslutas och ni flyger från Arusha till Zanzibar efter lunch. Vid ankomst möts ni och får transfer till ert hotell. Boende 5 nätter i deluxerum på Breezes Beach Club & Spa som är ett av Zanzibars bästa hotell.

Boende: Breezes Beach Club & Spa
Måltider:
Frukost och middag


Dag 12

Transfer till flygplatsen för hemresa på kvällen.