• 192817_5175
  • Breezes beach

Inte nog med att du får Serengetis väldiga savanner, du får variation med annorlunda natur vid Lake Manyara och de imponerande vyerna vid Ngorongorokratern. Hela safarin har du en egen engelsktalande guide och fyrhjulsdriven jeep. Safarins boendestandard är vad vi kallar 3-stjärnig men Zanzibar mer 4-5 stjärnigt när du bor på fantastiska Breezes Beach Club & Spa.

PRISINFORMATION

****

Prel. pris/person: 35 500:-

Priserna gäller vid minimum av 2 resenärer.

Program

Dag 1

Flygresa med KLM från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn på morgonen. Vid ankomsten möts ni med namnskylt och körs till ert hotell. Boende på mycket fina Arusha Hotel inkl. frukost.
Boende:
Arusha Hotel


Dag 2

Efter en stadig frukost hämtar er personliga guide upp er och safarin börjar. Färden går mot Lake Manyara National Park som ligger ca 2 timmar bort. Djurskådning och safari i nationalparken.  Boende med vacker utsikt över nationalparken. Boende med vad vi kallar 3-stjärnig standard på safarin men givetvis med bra sängar, dusch/WC på rummen och framför allt mycket bra läge nära där man vill göra sin safari.
Boende:
Lake Manyara Hotel
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 3

Efter frukost väntar resa mot fantastiska Serengeti och djurskådning på eftermiddagen. Vi bor mitt i Seronera som är ett av de allra bästa områdena för safari i Serengeti. 
Boende:
Seronera Wildlife Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 4

Heldag i Serengeti med möjlighet att vara ute hela dagen eller att dela upp dagen med gamedrive på morgon och eftermiddag.
Boende:
Seronera Wildlife Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 5

Mer djurskådning i Serengeti på förmiddagen om ni vill och resa tillbaka mot Ngorongoro. Om ni vill finns här tid och möjlighet att besöka Olduvai Gorge eller massajby. På eftermiddagen ankommer vi till Ngorongoro där vi bor med utsikt över själva Ngorongorokratern.
Boende:
Ngorongoro Wildlife Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 6

Heldagssafari nere i själva Ngorongorokratern med sitt unika djurliv.
Boende:
Ngorongoro Wildlife Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 7-12

Safarin avslutas och ni flyger från Arusha till Zanzibar efter lunch. Vid ankomst möts ni och får transfer till ert hotell. Boende 5 nätter i deluxerum på Breezes Beach Club & Spa som är ett av Zanzibars bästa hotell.

Boende: Breezes Beach Club & Spa
Måltider:
Frukost och middag


Dag 12

Transfer till flygplatsen för hemresa på kvällen.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om den här resan?

Vi gör gärna ett förslag åt dig eller svarar på frågor, kontakta oss!

  • Resa:

    Tanzania och Zanzibar 13 dagar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Fler resor

Kenya, 13 dagar

Safari kombinerat med sol och bad

Flyg med KLM och Kenya Airways till Nairobi där ni möts av vår samarbetspartner. Safari med egen privat guide till flera av Kenyas nationalparker följt av avkoppling vid Mombasakusten. Läs mer »

STANDARD:

Kenya och Seychellerna, 14 dagar

Kombinera Kenyas fantastiska nationalparker med ögruppen Seychellerna

Denna resa kombinerar Mount Kenya, Lake Nakuru och Masai Maras nationalparker. Här har du chansen att se allt från lejon till fåglar och du bor mitt i vildmarken. Alla boenden håller en hög standard, och erbjuder en vacker utsikt över … Läs mer »

STANDARD:

Sydafrika på egen hand

Utforska Kruger National Park, Garden Route och Kapstaden

Upplev några av Sydafrikas allra vackraste platser som Kruger, Garden Route och Kapstaden under två veckor. Resan kombinerar guidade turer med utflykter på egen hand. För att resan ska bli så bekväm som möjligt görs vissa förflyttningar med flyg och … Läs mer »

STANDARD:

Sydafrika, 10 dagar

Tour Africas Kruger och Kapstaden

Safari i Sydafrika kan göras på olika sätt. En bra safariresa i Sydafrika görs på en privat lodge och en av våra favoritlodger är den Fair Trade certifierade lodgen Motswari som har helt öppen gräns mot Krugerparken och ger en … Läs mer »

STANDARD:

Desert and Delta Safari

7 dagar

Inled resan med att bo i lyxtält. Campen Nxai Pan har åtta ändamålsenligt byggda ”ökentält”. Alla tälten har privata utsiktsdäck, inom- och utomhusdusch och fläkt. Huvudbyggnaden har en pool, kuriosa affär och bibliotek. I Nxai Pan National Park finns en … Läs mer »

STANDARD:

Tour Africas Seychellerna med 3-stjärniga hotell

13 dagar

Seychellerna består av en mängd öar. De största är Mahé, Praslin och La Dique. För att få ut det mesta av din resa bor du 6 nätter på ön Praslin och avslutar med 4 nätter på huvudön Mahé. På Praslin … Läs mer »

STANDARD: