• Breezes beach
  • CL_TA_Safari_kombinerat_med_Sol
  • jeep andersons

En safariresa i Tanzania där du har en egen privat guide och jeep. Resan i Tanzania inleds vid Kilimanjaro och Lake Manyara och därefter åker vi mot nationalparkerna Serengeti och Ngorongoro. Alla nationalparkerna är fantastiska att uppleva. Lake Manyara är till stor del skogbevuxen, till skillnad från de flesta andra parker i Great Rift Valley och här finns bland annat trädklättrande lejon. Serengeti är en av världens mest kända nationalparker och ett enormt område med klassisk afrikansk savann. Ngorongoro är en utslocknad vulkan med ett unikt ekosystem nere i kratern.

Upplevelserna fortsätter till Zanzibar. Där bor du på ett av Zanzibars bästa hotell – Breezes Beach Club & Spa. En unik upplevelse av avkoppling och stil.

 

PRISINFORMATION

****

Prel. pris/person: 33 900:-

Priserna gäller vid minimum av 2 resenärer.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om den här resan?

Vi gör gärna ett förslag åt dig eller svarar på frågor, kontakta oss!

Resa:

Tour Africa för register över de personuppgifter du lämnat i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Ansvarig för personuppgifterna är Tranås Resebyrå AB.

Program

Dag 1

Flygresa från Skandinavien på morgonen och vid ankomst med KLM möts ni i Kilimanjaro av vår personal och körs de 5 milen till Arusha. Incheckning på Arusha Hotel som är ett mycket bra hotell.
Boende:
Arusha Hotel


Dag 2

Frukost på hotellet och därefter safari med egen guide och jeep till Lake Manyara. Under hela safarin har ni er egen engelsktalande guide. Boende med vad vi kallar 3-stjärnig standard på safarin men givetvis med bra sängar, dusch/WC på rummen och framför allt mycket bra läge nära där man vill göra sin safari.
Boende:
Lake Manyara Hotel
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 3

Efter frukost är det dags för avresa mot nationalparken Serengeti. Resan går på asfalt mot infarten till Ngorongoro och sedan på grusväg ut mot Serengeti. Safari på eftermiddagen. Boende mitt i Seronera som är ett av de allra bästa områdena i Serengeti för safari.
Boende:
Seronera Wildlife Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 4

Heldag med gamedrives i Serengeti.
Boende:
Seronera Wildlife Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag.


Dag 5

Tidig frukost, sedan återresa till Ngorongoro för en heldag nere i Ngorongorokratern med sitt magnifika djurliv.
Boende: Ngorongoro Wildlife Lodge
Måltider:
Frukost, lunch och middag


Dag 6-11

Frukost och avresa tillbaka mot Arusha och flyg till Zanzibar efter lunch. Ankomsttransfer och avkoppling på Zanzibar 5 nätter. Boende i deluxerum på fina Breezes Beach Club & Spa som är ett av Zanzibars bästa hotell med både hög standard, snygg design och ett alldeles särskilt lugn.
Boende:
Breezes Beach Club & Spa
Måltider:
Frukost och middag


Dag 11

Utcheckning och transfer till flygplatsen.