• SEY_11dagar_3
  • SEY_11dagar_2
  • SEY_11dagar

Få en gudomlig resa i Seychellernas övärld. Här är det turkosa vattnet alltid varmt och grönskan tät. Stränderna är långa och täckta av finkornig, vit, sand. Det finns en anledning till att Seychellerna kallas för paradisöar.

De tre största öarna, Mahé, Praslin och La Digue är alla värda ett besök. Men varför välja? På den här resan kan du besöka alla.

I detta paket inleds resan med 5 nätter på ön La Digue. Den fortsätter vidare till Praslin och i 6 nätter och avsluta med 1 natt på huvudön Mahé, en kort sträcka från flygplatsen.

 

PRISINFORMATION

***

Prel. pris/person: 27 700:-

Priserna gäller vid minimum av 2 resenärer.

Program

Dag 1

Ni flyger från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, tidig eftermiddag. Tiden kan variera beroende på vilket flygbolag som passar bäst.  


Dag 2

Ni anländer till Mahé på morgonen och får transfer till färjan i Victorias hamn.
Båt till Praslin (1 timme) och byte till en mindre färja över till La Digue (10 min). Transfer från hamnen till ert hotell Le Domaine de LÓrangeraie.
5 nätter i Garden Villa och med frukost.
Boende:
Garden Villa på Le Domaine de LÓrangeraie
Måltider:
Frukost


Dag 3-9

Idag är det dags att lämna La Digue och åka till Praslin. Ni blir upphämtade och skjutsade till färjan. Framme ingår transfer till hotellet Le Duc de Praslin.
Boende:
Le Duc de Praslin
Måltider:
Frukost


Dag 10

Transfer från hotellet till hamnen och färja över till huvudön Mahé. Transfer till ert hotell.
Boende:
Marina Wharf Hotel


Dag 11

Transfer till flygplatsen. Dags för hemfärd.


 

Intresseanmälan

Vill du veta mer om den här resan?

Vi gör gärna ett förslag åt dig eller svarar på frågor, kontakta oss!

  • Resa:

    Seychellerna, 11 dagar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Fler resor

Kenya, 13 dagar

Safari kombinerat med sol och bad

Flyg med KLM och Kenya Airways till Nairobi där ni möts av vår samarbetspartner. Safari med egen privat guide till flera av Kenyas nationalparker följt av avkoppling vid Mombasakusten. Läs mer »

STANDARD:

Kenya och Seychellerna, 14 dagar

Kombinera Kenyas fantastiska nationalparker med ögruppen Seychellerna

Denna resa kombinerar Mount Kenya, Lake Nakuru och Masai Maras nationalparker. Här har du chansen att se allt från lejon till fåglar och du bor mitt i vildmarken. Alla boenden håller en hög standard, och erbjuder en vacker utsikt över … Läs mer »

STANDARD:

Tour Africas Seychellerna med 3-stjärniga hotell

13 dagar

Seychellerna består av en mängd öar. De största är Mahé, Praslin och La Dique. För att få ut det mesta av din resa bor du 6 nätter på ön Praslin och avslutar med 4 nätter på huvudön Mahé. På Praslin … Läs mer »

STANDARD:

Mauritius, 12 dagar

Spendera smekmånaden på The Sands Resort och Spa

Här bor du i stora vackra rum som alla har utsikt mot havet och balkong eller terrass. Alla rum har också stor dubbelsäng, luftkonditionering, tv, telefon, kassaskåp och mycket rymliga badrum. Med sina 92 rum är hotellet inte särskilt stort, … Läs mer »

STANDARD:

Mauritius 12 dagar med Sugar Beach Resort

12 dagar

Sugar Beach Resort är ett lyxigt hotell, beläget 20 km söder om Port Louis på Mauritius västra sida. Hotellet ligger på en utsökt strand och är byggt i kolonial stil. Sugar Beach är lämpligt för familjer, eftersom det finns stora … Läs mer »

STANDARD:

Seychellerna, 11 dagar

Kombinera sol och bad med boende på 4-stjärniga Le Meridien Barbarons

Seychellerna består av en mängd öar. De största är Mahé, Praslin och La Dique. Alla öar håller temperaturer på 27-30 grader året om. Att spendera dina dagar på stranden är därför det givna valet. Under denna resa har du chansen … Läs mer »

STANDARD: