• SEY_11dagar_3
  • SEY_11dagar_2
  • SEY_11dagar

Få en gudomlig resa i Seychellernas övärld. Här är det turkosa vattnet alltid varmt och grönskan tät. Stränderna är långa och täckta av finkornig, vit, sand. Det finns en anledning till att Seychellerna kallas för paradisöar.

De tre största öarna, Mahé, Praslin och La Digue är alla värda ett besök. Men varför välja? På den här resan kan du besöka alla.

I detta paket inleds resan med 5 nätter på ön La Digue. Den fortsätter vidare till Praslin och i 6 nätter och avsluta med 1 natt på huvudön Mahé, en kort sträcka från flygplatsen.

 

PRISINFORMATION

***

Prel. pris/person: 27 700:-

Priserna gäller vid minimum av 2 resenärer.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om den här resan?

Vi gör gärna ett förslag åt dig eller svarar på frågor, kontakta oss!

Resa:

Tour Africa för register över de personuppgifter du lämnat i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Ansvarig för personuppgifterna är Tranås Resebyrå AB.

Program

Dag 1

Ni flyger från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, tidig eftermiddag. Tiden kan variera beroende på vilket flygbolag som passar bäst.  


Dag 2

Ni anländer till Mahé på morgonen och får transfer till färjan i Victorias hamn.
Båt till Praslin (1 timme) och byte till en mindre färja över till La Digue (10 min). Transfer från hamnen till ert hotell Le Domaine de LÓrangeraie.
5 nätter i Garden Villa och med frukost.
Boende:
Garden Villa på Le Domaine de LÓrangeraie
Måltider:
Frukost


Dag 3-9

Idag är det dags att lämna La Digue och åka till Praslin. Ni blir upphämtade och skjutsade till färjan. Framme ingår transfer till hotellet Le Duc de Praslin.
Boende:
Le Duc de Praslin
Måltider:
Frukost


Dag 10

Transfer från hotellet till hamnen och färja över till huvudön Mahé. Transfer till ert hotell.
Boende:
Marina Wharf Hotel


Dag 11

Transfer till flygplatsen. Dags för hemfärd.