Fredag 1/11 stänger vi 1300

Fredag 1/11 stänger vi 1300 och öppnar åter på måndag 0800.

Vinnaren i Expressentävlingen är korad!

oktober 2012 Vår Expressentävling, där man skulle hitta djuren i Big 5 som var utplacerade i tidningen samt motivera varför man borde vinna, är avgjord.  Vinnaren blev Christina Kardell, Falun. Vi fastnade för hennes motivering: ”Äventyr på spännande kontinent tillsammans … Läs mer »

Tour Africa besöker Resia i Norrköping

mars 2012 Ikväll besöker vi till Resia i Norrköping och har kundträff och visar bilder och pratar Afrika. Start vid halvsju!

Tour Africa på TUR-mässan i Göteborg

mars 2012 Det är åter dags för den stora resmässan TUR i Göteborg och vi finns med alla dagar i en egen monter. Kom gärna förbi och låt dig inspireras av oss. Vi finns där tillsammans med vår safariguide Johan … Läs mer »

Tour Africa på Bröllopsmässan!

jan 2012 Ta tillfället i akt om ni är i Stockholmstrakten och prata med Maria och Johan från Tour Africa om er bröllopsresa. Vi har många intressanta förslag och rekommendationer på hur just er bröllopsresa kan bli perfekt. Kanske vill … Läs mer »

Säg hej till vår nya grafiska profil

04 Okt | Som du säkert kan se har Tour Africa genomgått en stor förändring utseendemässigt. Det beror på att vi har fått en ny logotyp och grafisk profil. Även vår hemsida har genomgått en förändring som går i linje … Läs mer »