La Digue

Le Domaine de l´Orangerie

Le Domaine de l´Orangerie räknas till La Digues bästa.
Mer information

Hotellet smälter in i den grönskande trädgården där det finns små hus, såkallade garden villas. Vill man så kan man även bo i hotellets Villa de Charmé som har en bedårande utsikt över bukten. Intill havet ligger även hotellets nybyggda pooldel.

STANDARD:

Patatran Village

Patatran Village är ett hotell som ligger på en avsats ut mot havet.
Mer information

Hotellet är ganska litet och har ett flertal olika rumskategorier att välja mellan. Detta är hotell har ett fantastiskt bra läge och passar perfekt för dig som inte ställer så höga krav på rumsstandarden utan hellre spenderar tiden på stranden.

STANDARD:

Mahé

Coco d´Or

Coco d´Or Hotel är ett mycket bra och prisvänligt hotell vid Beau Vallon-stranden på Mahé.
Mer information

Det tar ungefär 4 minuter att gå till den bästa stranden på hela Mahé. Hotellet renoverades 2002 och håller en mycket god standard. Här finns även swimmingpool, barnpool och gratis vattensport som windsurfing, kanot och trampbåtar.

STANDARD:

Constance Hotel Ephelia

Constance Hotel Ephelia är en nybyggd resort som består av 150 olika villor
Mer information

i varierande standard på gångavstånd till två kritvita sandstränder. Hotellet andas lyx och servicen är något utöver det vanliga. Hotellet har även ett mycket fint spa och hela fem olika restauranger.

STANDARD:

Fishermans Cove

Fishermans Cove är lugnt och lyxigt hotell som ingår i den kända hotellkedjan La Meridien.
Mer information

Detta är ett av de bättre hotellen på Seychellerna med 62 rum, direkt vid den fina stranden. Alla rum har utsikt över havet och på området finns flera restauranger, swimmingpool, tennisbana och snorklingutrustning att låna.

STANDARD:

Hilton Northolme Resort & Spa

Hilton är ett av de finare hotellen På Mahé och är belägget på den nordöstra delen av ön.
Mer information

Läget är helt fantastiskt då hotellet är byggt på en klippa med underbar utsikt över havet. Här finns två olika rumstyper att välja mellan, Ocean villas med oslagbar havsutsikt och Hillsideside villas som ligger vackert i hotellets trädgård.

STANDARD:

Le Meridien Barbarons

Le Meridien Barbarons är beläget på stranden Barbarons på den västra sidan av Mahé.
Mer information

Detta hotell är ett av våra populäraste på Seychellerna. Och det är inte så konstigt, detta är en mycket fin anläggning med både tennisbanor, swimmingpool och spa. Alla rum har även luftkonditionering, TV, minikyl.

STANDARD:

Praslin

La Reserve hotel

La Reserve hotel är ett 4-stjärnigt hotell med en egen privat strand.
Mer information

Här finns en marin nationalpark och snorklingen utanför hotellet är något utöver det vanliga. Hotellet blev renoverat 2006 och hotellstilen är typiskt kreolisk med färgstarka inslag. Alla rum har havsutsikt och den stora poolen är en av Seychellernas största.

STANDARD:

Le Duc de Praslin

Le Duc är ett mindre 4-stjärnigt hotell som ligger i en vacker och grönskande trädgård.
Mer information

Här finns enbart 28 rum i typerna standardrum, superiorrum och familjerum. Hotellets har två restauranger, en stor vid havet och en liten vid hotellets lilla pool. Detta är ett hotell som vi varmt kan rekommendera.

STANDARD:

Paradise Sun

En mycket fin hotellanläggning, beläget vid Anse Volbert-stranden.
Mer information

De 80 rummen har alla luftkonditionering, en egen stor veranda och minikylskåp. Havet ligger alldeles intill knuten och du har nära till både sol, bad, olika vattensporter, ett dykcenter och underhållning.

STANDARD:

Village De Pecheur

Hotellet ligger mitt på den kända stranden Cote´de Or och håller 3-stjärnig standard.
Mer information

Här ligger även hotellets restaurang som serverar måltider under bar himmel. Att hotellet saknar pool är knappast ett problem tack vare det fantastiska läget. Vi kan varmt rekommendera rummen med havsutsikt.

STANDARD: